11.11.12
21:53
Здравейте , колеги !! Значи , на 15 години съм , от 6 месеца думкам яко фитнес , 68 килограма съм , висок съм 1.73 ... за 6 месеца достигнах големи резултати , поне за мен ! Ръцете ги качих с 3 сантиметра , но в последните седмици забелязах , че ръцете ми губят старата си форма и не са старите бицепси и трицепси .. силата е същата , просто загубих формата им и паднаха с около 1 см. Искам да попитам дали е от това , че от няколко седмици на сам не ям (с по 1-2 хранения на ден) Ръцете ги тренирам петък , 1 път седмично , дали са паднали само от храненето или имам и друг проблем :( Моля помогнете :)
Темата беше редактирана от Max Power на 11.11.12 21:54.
И аз като ги забелязах , веднага се сетих за храненето ... доста кофти ! Блъскал съм се цяло лято да постигна нещо и за 1 седмица да рухне всичко ... ;д
казано от Max Power на 11.11.12, 21:57:
И аз като ги забелязах , веднага се сетих за храненето ... доста кофти ! Блъскал съм се цяло лято да постигна нещо и за 1 седмица да рухне всичко ... ;д
НЕ е всичко . Хубавото е , че ръката ти не е била толкова релефна най-вероятно и си свалил предимно мазнина от нея , която ако почнеш яко да ядеш , ще си я върнеш обратно до няколко седмици
Аз с яденето си бях много добре ... но не знам последните 2-3 седмици не ми се ядеше , ръцете паднаха , но странното е , че килограмите ми бяха същите , а само губех обиколка и формата на ръцете ... дано до 1-2 седмици да се оправя ... а какво ще кажеш ръчичките да ги почна 2 пъти седмично ... примерно : Понеделник : гърди + ръце и петък:ръце :)
Ами според мене е индивидуално за всеки.Някои ще ти кажат че няма нужда , или ще ги претренираш , други ще кажат че може , трети ще ти кажат изобщо да не ги тренираш.Аз от няколко седмици ги тренирам 2 пъти . Веднъж трицепса след гърдите и бицепса след гърба с по 5 серии и повече повторения и веднъж самостоятелно с по 2 базови упражнения силово - със ниски повторения 3-5.И до тук съм много доволен.Качих работните килограми и ръцете ми станаха по-силни.
Намерих една програма съсредоточена върху ръцете и краката , и искам там да наблегна ... програмката е следната:
Понеделник: гърди ,ръце , корем
Вторник:гръб
Сряда:крака
Четвъртък:рамо,трапец,корем
Петък:ръце
Събота:крака
Неделя:почивка
Здравейте машини !! Момче съм , на 15години , ръст 1.73см , 68 килограма , от 6 месеца ходя на фитнес и имам доста напредък :)
Програмата е следната:
Понеделник : гърди + корем
Вторник : гръб
Сряда : крака
Четвъртък : рамо + трапец + корем
Петък : ръце
Събота: крака
Нямам хранителен режим , просто избягвам мазнотиите ! Ям месо , яйца , риба , ориз , мляко ! Не приемам никакви добавки !
Очаквам всякакви съвети :)