Неприятно топче,над мишницата!

12.11.12
19:19

Здравейте.От седмица някъде имам топче над мишницата,3-4 сантиметра преди началото на бицепса.Появява се само като се напрегна физически.Първоначално майка ми помисли,че е лимфен възел и ме прати на доктор,но като отидох топчето го нямаше,защото не се бях напрегнал и личната ми се изсмя.Не ме боли и е с цвета на кожата.Нямам представа дали е мастна тъкан,или някаква подута вена,меко е на допир.Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен

12.11.12
21:07

Аз имах подобно нещо на китката, което даже ми пречеше да тренирам. Когато спирах да тренирам не ме болеше и така. Отидох при един познат хирург и ми каза че било “киста” ако не се бъркам. Предложи ми да си живея така и да не ми пука, не пречило, но аз настоях и ми го пукна с една игла - всички си изтече и вече нямам проблеми.
Все пак не се пробвай сам. Иди при компетентен лекар.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1