12.11.12
21:50
Здравейте на всички активни потребители.
Създавам тази тема, за да използвам вашите мнения, за бъдещото ми пребиваване във фитнес залата.
Моите данни са:
Висок съм 180см. Тежа 92 килограма. Имам доста излишни килограми, предимно по горната част на тялото.
От два месеца и половина, ходя по три пъти седмично в залата, като изпълнявам кръгова програма за начинаещи + кардио по 10 минути в началото и в края на тренировката. Моята цел е ясна - отслабване + оформяне на релеф (евентуално на по-късен етап). За сега съм доволен от резултатите, но съм наясно, че това “развитие” няма да е за постоянно.
След две седмици трябва да започна да разделям мускулните групи в отделните дни. Имам изготвен план за разделянето на групите, но ако и вие ми предложите някоя програма, ще съм ви благодарен.
Та, главния ми въпрос е, какви хранителни добавки да започна да пия? Нещата, които се опитах да се прочета в нета, по-скоро ме объркаха, отколкото да ми се изясни въпроса.
Благодаря предварително на всички, които се отзоват.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 12.11.12 23:17.
12.11.12
22:22
Разделянето на мускулни групи за отслабване е котраиндикативно. Продължавай така, намали или елиминирай почивките в рамките на един кръг, увеличи тежестите и намали повторенията
12.11.12
22:27
И понеже Лъчезар не ти е отговорил на въпроса - не приемай никакви добавки! Най-добре си напиши менюто, за да видим дали там има нужда от корекции ;)