Хапване след кардио сутрин

12.11.12
13:43

Здравейте, билдъри!
Имам хранителен режим, изготвен от професионален треньор. Попринцип за закуска си хапвам пълнозърнест хляб, извара, шунка и ядки. Искам от да включа в тренировките си и  кардио сутрин на гладно. Въпросът ми е дали да продължа със стандартната закуска или да хапвам нещо друго след кардиото и чак след това да закусвам...

Иначе целта ми е намаляване на подкожните мазнини от 20 на 10 процента, имам си стаж в залата, 188 см., към 90 кг.

12.11.12
15:07

казано от NiceStyle на 12.11.12, 13:43:

Имам хранителен режим, изготвен от професионален треньор.

Защо не зададе въпроса на него.

12.11.12
15:39

казано от Тайсън на 12.11.12, 15:07:

казано от NiceStyle на 12.11.12, 13:43:

Имам хранителен режим, изготвен от професионален треньор.

Защо не зададе въпроса на него.

За да се чудят такива като тебе.

Други “компетентни” мнения...

BD

12.11.12
16:20

...

Мнението беше редактирано от Bestial Devastation на 11.12.12 21:47.

12.11.12
16:23

Професионален треньор ти е правил режима.Очаква се този треньор да го е направил идивидуално за теб и твоите нужди.Тоест е провел преди това консултация с теб за твоето ежедневие,тренировки,хранене,стаж и много др.Та мисълта ми беше при това положение защо той не ти е казал какво да хапваш след кардио.

12.11.12
17:20

Да, целят план е индивидуализиран за мен. Казах, че смятам да вкарам И кардио сутрин, което не беше планирано, когато правихме режима. След кардио знам попринцип какво да ям, чуденето ми беше дали няма да ми дойдат много въглехидратите (около 70 гр.) от закуската точно след кардиото. А защо не го питам лично, аз си знам.

12.11.12
17:51

Като добавяш нещо нали се сещаш,че изградения вече режим става съвсем друг.Трябва да се преработва наново.Но ти си знаеш ;).

п.п.За да не питаш пак.Протеин и след 30/40 мин може и въглехидрат.(аматьорско мнение)

Продължавай си със стандартната закуска. Няма нищо специално, което можеш да включиш и което да промени нещата към по-зле или по-добре. Основно са важни калориите в края на деня. Останалото са подробности, които са важни когато искаш да слезеш под 10-те процента мазнини. :)

12.11.12
20:41

Без да навлизаме в дълбините на спора какво се използва за източник на енергия при кардио на гладно, ако вземем за основа принципите на цикличното хранене и афтърбърн ефекта мисля, че ще е по-удачно да си оставиш един лек двучасов прозорец без храна след кардиото.
ПП: промени тона. След коментара ти за другите “компетентни мнения” си е чист късмет, че все още получаваш отговори. Въпроса на Тайсън си беше напълно резонен.

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 12.11.12 22:34.

12.11.12
23:35

Ок, мерси на отзовалите се. Ще си продължа с досегашното меню и начин на хранене.

казано от Veso Pervazov на 12.11.12, 20:41:

Въпроса на Тайсън си беше напълно резонен.

Ми не знам кое му е резонното на въпроса, при положение, че форумите са да си помагаме и да изразим мнение или опит, а не да отговаряме на въпроса с въпрос, несвързан с темата!

По-здрави и успех на всички!

13.11.12
08:04

На мен ми намирисва, че някой е дал 80 парички за “личен хранителен режим”, и сега се срамува да пита, защото ще му искат още.
Според мен зависи и колко дълго ще е кардиото - дали 15 минути или 1 час. Ако ще е час може да хапне по един протеинов бар преди самото кардио, веднага един шейк след него и поне час без закуска.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1