Winstrol

Темата е заключена.
SO

22.08.05
18:59

А добър ден.Имам 2 въпроса значин.Решил съм 100% да направя 1 цикъл с винстрол.Първият ми въпрос е кога според вас е най-удачно да го направя - Февруари месец или Май месец, като целта ми е да съм в най-добра форма Юли.

Вторият ми въпрос е за цената на едни орален цикъл и един инжекционен.Знам, че вторият излиза по-скъпо, но е по-добър и с по-малко странични ефекти.Единствената цена, която намерих в нета е 13лв на 50мг(1мл),до колкото знам ми трябват 200мг(4мл) на седмица ,общо 6 седмици цикъл.Една елементарна сметка и 6 по 4 по 13 и отивам на 330лв за цикъл.Ммммм,не е малко.Поправете ме ако нещо имам грешка в сметките или цената или дозата.За оралният обаче нямам никаква представа колко ще ми излезе.Ще трябва ли да взимам протектори,защото до колкото знам не ароматизира и е много слабо токсичен.

А ако го комбинирам с примаболан?Каква е цената му?Колко ще ми излезе цикалът + примаболан?Предварително ви благодаря.

Ако ве интересуват мерки - 85кг,180см.

ПС:Моля ви само не ми четете конско за стероидите!!!

23.08.05
10:32

Stanabol (winstrol) BD 100 tabs/10 mg 100лв.

27.08.05
14:12

120 лева излиза някаде цикала сас стромб на хапове и ако сложиш ампули си ги смятаи те варвят по 10-14 лева.. 330 лева е много нз кво си смятал аз за стром и сустанон дадах 260 и то доста голяма система...

27.08.05
17:14

четох че някой си купуват винстрол и го пият, щото излиза по-евтино от хаповете.

VI

27.08.05
20:16

[quote author=“grafa”]четох че някой си купуват винстрол и го пият, щото излиза по-евтино от хаповете.

И ефекта как е ?

27.08.05
22:42

би трябвало да е същия като при оралния. тва в една книга за стероиди го пишеше, но не беше уточнено.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1