Избор на фитнес програма?

08.11.12
18:32

Здравейте, искам да си избера подходяща фитнес програмата, като за целта пиша тук.

Имам стаж от 6-7месеца, сериозно трениране, което прекъснах и сега след 7-8месеца. Отново започвам като 1 месец тренирах кръгови тренировки. Сега смятам, че е време да променя нещатата. Преди като тренирах от началото още започнах на 3дневен и скоро след това на 4 дневен сплит.
Крака
Гръб +Бицепс
Гърди + Трицепс
Рамо, трапец

И въпреки, че на няколко места пише, че такива програма са за по- напреднали от мен. Пак имаше ефект, защото се храних правилно и тренирах горе долу правилно. Сега обаче искам да има максимален ефект от тренировките и тъй като прочетох насам натам. Смятам че такъв тип сплит, може би не е най- удачното, какво мислите?
Целита  ми е повече визия като че ли и по- малко кондиционалност.

12.11.12
09:15

Здравейте, вчера тренирах гръб и бицепс и днеска, като че ли ме боли бицепса. Явно съм го претоварил, а правих 4х4серии гръб и 2х4серии  бицепс.
Помагайте с някаква програма за втория месец.

12.11.12
11:07

www.dyel.com

12.11.12
23:07

казано от alexxxxxxx на 12.11.12, 09:15:

Помагайте с някаква програма за втория месец.

В сайта има много програми. Не знаем абсолютно нищо за теб. Ръст,тегло,възраст евентуално,досегашен опит и каква програма си използвал. А най-добре да помолиш инструктора в някой фитнес. Той поне те вижда как изглеждаш и ще състави подходяща за физическите ти данни програма.

13.11.12
12:15

Явно компетентните хора не пишат по форумите или не могат да прочетат всичко. Ще трябва да се обърна към платена помощ.
Мерси все пак

13.11.12
12:19

казано от alexxxxxxx на 13.11.12, 12:15:

Явно компетентните хора не пишат по форумите или не могат да прочетат всичко. Ще трябва да се обърна към платена помощ.
Мерси все пак

Като ще плащаш,вече съм заинтересован.Срещу 200 лева,цяло прасе и 15 оки вино ще ти направя каквато програма искаш.За хранене,за трениране,за спане...ако искаш и за сране ще ти изготвя - все пак ако не разтоварваш червата на време,не търси мускулен растеж.

13.11.12
13:18

казано от alexxxxxxx на 13.11.12, 12:15:

Мерси все пак

Бахти мързелите са тия, компетентните хора. не стига, че си пуснал тема, ми искат и информация да даваш и да четеш, че на всичкото отгоре не щат ей така без пари да повтарят едно и също по 1000000 пъти. Това компетентни хора ли са? ПИТАМ?

СРАМОТА!

Помогнете на момчето бе, ей! Направете му програма за трениране, направете му хранителен режим. Ама ако може и да не се напъва много!

13.11.12
14:18

Тука се е напълнило със спамери(прочетили 3 статии и се мислят за билдъри :D ) само :) Ще го имам в предвид. Прочитате 2 изречения и си пишете веднага вашите работи ” не може всичко на готово”, не съм искал нито хран. режим, нито програма. А идея, кое е най- удачното да правя след кръгови тренировки. И мисля, че това ми беше основния въпрос, а не да се правите на разбирачи??? До колкото съм запознат след кръговите тренировки, най- добре е да се раздели тялото на две и да се тренира по такава програма... или някакво алтернативно решение. Ама вие....

Мнението беше редактирано от alexxxxxxx на 13.11.12 14:20.

Точно така,когато си тренирал цялото тяло в една тренировка, логично е след това да разделиш тялото на две, а когато това спре да работи на 3 .Трябва последователност и надграждане. 
Добри варианти са Горна/Долна част или Гърди,гръб,рамо/крака,ръце
Не трябва да се прекалява с упражненията по 2 за големите и по 1 за малките мускули е повече от ОК.

За пича, който готви програми за сране бих искал и аз една,че ми стана любопитно!

13.11.12
16:38

Мерси много. Нещо такова ме интересуваше, ще разгледам за такива програми. А, ако избера втората крака с ръце/гръб, гърди, рамо. Тази тренировка как е правилно да я проведа? Аз бих я провел така: 4х4х10-12повторения за крака и 8-10серии трицепс +6-8серии за бицепс. Но предполагам това е малко повече особено за ръцете? По 1упр. или 4 серии за малките групи ще е достатъчно ли? И един такъв сплит колко време трябва да се използва горе долу? 2-4месеца? И чак след това да се премине на 3?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1