13.11.12
12:55
Напусна ни един велик шампион, 3кратен носител на престижната титла Мистър Олимпия.
Велик шампион беше.
Лека му пръст.
Темата беше редактирана от Riko на 13.11.12 12:58.
13.11.12
13:56
2:24 “No matter what, i’ll be forever the myth”
Наистина ми стана тъжно, особено след клипчето. Обожавам старите културисти, те са олицетворението на този спорт, не Джей Кътлър или Бранч Уорън!
На 3-тата снимка изглежда по- добре от Арнолд с по тънка талия и широк гръб, само че Арни има по- яки баници!
13.11.12
19:44
Лека му пръст. Като чуя думата мезоморф и се сещам само за Серджо Олива. Той е пример как един работещ човек може да стане и Мистър Олимпия по едно и също време. Единствения, побеждавал Арнолд. Един от малкото, които не си “продават” душата на Уидър. (което му коства поне още 3 титли според мен).
Предлагам на Олдтаймър да направи статия за него. Вече се квалифицира ;)
Това за мен е най-мощния културист, явявал се и печелил Олимпията. (да ме извиняват Джей и Рони, но те излъчват изкуственост както да речем Джъстин Тимбърлейк и адаша му Бийбър пред Орлин Горанов ;) )
казано от Камен Илиев на 13.11.12, 19:44:
Предлагам на Олдтаймър да направи статия за него. Вече се квалифицира ;)
Принципно не съм голям фен на културистите, които са използвали анаболни стеройди, но Олива и още няколко са изключение... Aз съм съгласен да напиша статия, но зависи от ББ-Тийм дали ще е уместно да се пише за такъв тип спортисти. Също много важно и интересно за мен е, че освен културист, Серджо е бил и щангист и то не лош.
Лека му пръст.
Мнението беше редактирано от Old Timer на 13.11.12 23:20.
13.11.12
22:11
Не е ли време да се разчупи малко тоя сайт? Не стига, че не се говори за стероиди, ами и да не се пише за такива, дето са ползвали. Ако искаш няма да пишеш, че е ползвал, а ще си премълчиш, както правят половината от форума ;) От къде знаеш дали Ървин Забо Кошевски не е изпробвал някой от екстрактите от тестиси, които са били доста популярни сред естествоизпитателите и медиците на 19 век?
Според мен това е нещо като историята на щрауса с пясъка, но това е политиката тук. Серджо е личност, която може да вдъхнови стотици младежи, същото е да кажем и с Дориан, и с днешния Кай Грийн, ама те поне за сега нямат шанс тук, защото са още живи и са “химици”. Винаги може да се четат материали от други източници или такива за халогенните фурни и индукционните котлони (нищо против авторите, които не познавам даже) Аз например четох сега едно интервю, на Серджо направено преди десетина години...полезно и приятно.
казано от Влади . на 13.11.12, 19:34:
На 3-тата снимка изглежда по- добре от Арнолд с по тънка талия и широк гръб, само че Арни има по- яки баници!
Ами тази снимка е от 1969 май, където Серджио побеждава Арнолд. Но работенето му във фабрика, пиенето на много кола и главно диета състояща се от бургери и пица му коства следващите титли пред нищо не спиращия терминатор. И все пак, остава.. единствения победил Арнолд на Мистър Олимпия.