Prolab Amino 2000 ???

26.08.05
23:28

Някои пил ли е на пролаб амино 2000 като ги сравнявам с на оптиум аминото тези са много по добри поне на цифри :D,също добри ли са анимал нитро на универсал.Изобщо кои са наи добрите може да ги няма и в бг щото сте ми ги носат USA.

27.08.05
23:59

за пролаб амино 2000 мога да ти кажа че неструват :wink: един причтел пи 6 месеца и имаше нищожен ефект(много малък) :wink:
за другите немога да кажа.исчакай мненията на другите :roll:

28.08.05
09:57

Най-добрите са онези за които не си чувал въобще.Щото те там в”Хамериката” си зобат на савсем различно ниво.По-добре кажи на твоя човек да види кои са най-добрите там :lol:

MI

28.08.05
10:09

относно аминотата - да добри са , блокърс не си запознат.Иначе ...съветвам те да му поръчаш Оптимум да ти земе!
по-здрави

28.08.05
12:33

да използвам темата...и аз ще поръчвам амино и бцаа и се чудя какво да е...ако някои има идея струва ли си да дам повече пари за Оптимум или с по голяма доза 2700 ще се справя и чакам да ми препоръчате бцаа

28.08.05
20:20

Еми проблема е ,че човека не разбира.Някои да каже някви други освен на оптиум ,на универсал 2700 сам пил и нямаше никав ефект

SP

29.08.05
00:20

[quote author=“miro123”]Еми проблема е ,че човека не разбира.Някои да каже някви други освен на оптиум ,на универсал 2700 сам пил и нямаше никав ефект

Ти какъв точно ефект очакваш от едни аминки?!

29.08.05
20:53

е то ако няма никав ефект за кво да ги зимаме

29.08.05
20:57

[quote author=“miro123”]е то ако няма никав ефект за кво да ги зимаме

до колкото аз знам ... дават повече издръжливост и по лесно се качва с тях :D а човека те пита... ти са да не очакваш някви чудеса ... едва ли не да заприличаш на изрод от едни 120 хапа на универсал  :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1