26.08.05
23:28
Някои пил ли е на пролаб амино 2000 като ги сравнявам с на оптиум аминото тези са много по добри поне на цифри :D,също добри ли са анимал нитро на универсал.Изобщо кои са наи добрите може да ги няма и в бг щото сте ми ги носат USA.
за пролаб амино 2000 мога да ти кажа че неструват :wink: един причтел пи 6 месеца и имаше нищожен ефект(много малък) :wink:
за другите немога да кажа.исчакай мненията на другите :roll:
Най-добрите са онези за които не си чувал въобще.Щото те там в”Хамериката” си зобат на савсем различно ниво.По-добре кажи на твоя човек да види кои са най-добрите там :lol:
28.08.05
10:09
относно аминотата - да добри са , блокърс не си запознат.Иначе ...съветвам те да му поръчаш Оптимум да ти земе!
по-здрави
да използвам темата...и аз ще поръчвам амино и бцаа и се чудя какво да е...ако някои има идея струва ли си да дам повече пари за Оптимум или с по голяма доза 2700 ще се справя и чакам да ми препоръчате бцаа
Еми проблема е ,че човека не разбира.Някои да каже някви други освен на оптиум ,на универсал 2700 сам пил и нямаше никав ефект
29.08.05
00:20
[quote author=“miro123”]Еми проблема е ,че човека не разбира.Някои да каже някви други освен на оптиум ,на универсал 2700 сам пил и нямаше никав ефект
Ти какъв точно ефект очакваш от едни аминки?!
29.08.05
20:57
до колкото аз знам ... дават повече издръжливост и по лесно се качва с тях :D а човека те пита... ти са да не очакваш някви чудеса ... едва ли не да заприличаш на изрод от едни 120 хапа на универсал :D