Здравейте, можели съвет относно аминокисилини

Здравейте, на 16 години съм и съм 52 килограма което е много малко. Ходя на лостове но не ми стига, и искам да Ви попитам ако взимам аминокисилини добре ли ще е ?

Не, нямаш нужда от аминокиселини.
Отдели време за четене и подобри храненето си.

Ми точно това е отдадох тъпото си детсво така да се кажа и сега на 16 ме искат да работя в ICN.BG ... но това да съм на 16 години и 52 килограма напрао ме отчая ... Затова ви моля кажете ми някоя  добавка да вдигна някое кило ?

16.11.12
13:53

Пробва ли с храна?

Няма друг разумен отговор, освен този - храна.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 16.11.12 16:08.

Ако ти кажа, че ям колкото теб за 2 дена ще ми повярваш ли ?

Умитам 12 филии хляб за обяд само от 1 седмица започнах само яйца и месо ... понякога микс

16.11.12
21:30

Ами то от хляба няма как все пак да не качиш поне мазно. Не те знам каква ти е физическата активност в момента, ама е добре ако спортуваш активно да си попреизчислиш необходимите калории за ден. От там ще разбереш какъв е проблема, а също така - в храната трябва да имаш доста белтък, за да качваш мускули.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1