17.11.12
00:33
Здравейте.Искам да ви попитам няколко неща и да ви се представя. Аз съм момче на 14 години .Тежа 70 килограма и съм 1 76 висок. И искам да ви попитам как да имам хубаво тяло без да отслабна напротив искам да напълнея защото изглеждам много слаб приятелите ми се подиграват с това дето съм слаб. След нова година ще почна да отивам на фитнес искам да ми кажете какво да ям по колко пъти ден да ям на ден
и съм чувал че от шейка се напълнява кажете ми този шейк с какви плодове да го направя за да напълнея.
Благодаря ви предварително.:)
17.11.12
10:52
То е хубаво, че искаш да качиш килограми, ама все пак не мисля, че искаш да качиш мазно. Щото то там е лесно - ядеш по много, всякакви боклуци - банички, дюнери, всякакви мазни и пържени храни - ама наистина по много и ще “напълнееш” както си го писал по-горе.
Сега сериозно. Ако искаш да качиш мускулна маса и да изглеждаш добре трябва да почнеш да тренираш сериозно, да се храниш качествено и да приемаш необходимите ти хранителни вещества - главно протеин и въглехидрат.
За шейковете - зависи за какво става дума, все пак ако си го направиш плодове и мляко или извара и мляко, ще се получи нещо вкусно и богато евентуално на протеин и въглехидрат. Това ти е по-скоро като тренираш за преди или след тренировка.
18.11.12
20:26
благодаря ти но как да кача килограми и то бързо смисъл колко пъти на ден да ям какво да ям моля дайте ми отговор благодаря ви предварително
18.11.12
20:59
Значи, за да качваш трябва да ти се събират 4-5 храненя дневно. Добре е да ядеш главно месо, млечни продукти - сирене, извара, кашкавал, яйца, ориз и картофи. Това са ти основните продукти. Вече мазни и пържени храни, както и сладкиши е добре да избягваш, ама щом смяташ, че си много слаб можеш да си позволяваш от време на време, все пак засега риска да се омазниш много не е голям.
18.11.12
23:53
благодаря ти :)