Оптимум протейн - от къде освен power-beauty?

28.08.05
22:47

Интересува ме продава ли се на друго място протейна на оптимум, че от 1 месец не мога да намеря, май имат проблеми с доставките нещо.

28.08.05
23:12

Няма и да го намериш.Момчил Милев е единствения вносител и в момента е направил собствена линия за суплементи - п и б лабс.
Даже етикета на неговия протеин е подобен като този на Оптимум.Познай дали ще вкара Оптимум скоро.

28.08.05
23:22

[quote author=“bbd”]Интересува ме продава ли се на друго място протейна на оптимум, че от 1 месец не мога да намеря, май имат проблеми с доставките нещо.

Да, и аз ходих да питам за Амино, но щели да имат немай си кога след месец! :shock:

[quote author=“MisHkiN”]Няма и да го намериш.Момчил Милев е единствения вносител и в момента е направил собствена линия за суплементи - п и б лабс.
Даже етикета на неговия протеин е подобен като този на Оптимум.Познай дали ще вкара Оптимум скоро.

Точно! Сега ще иска да подкара P&B и тогава ще пусне пак Оптимум, защото и от там капят пари.

Някой ползвал ли е нещо на P&B Labs?

29.08.05
00:36

[quote author=“manson”]

Някой ползвал ли е нещо на P&B Labs?

Лично не,но един познат ,който има магазин за суплементи ми каза да
не ги купувам.Даже и в Мускули и Фитнес Крум Крумов(направили са
го директор на pB labs) каза че купуват суровини на едро и тука сглобяват.Тоест - ако някой знае какви са им суровините,горе долу ще се разбере за какво става въпрос.

PS.Само да не е като с JK - дето уж Amino 2700 са им еднакви с Amino 2700 на Универсал,само дето раликата е от земята до небето(даже и с бионабол)

На това интервю много се издразних! Избягна темата чии суровини ползват. Да не говорим, че като изчистиш интервюто излиза, че те купуват ГОТОВ продукт и тука сигурно имат само една пакетираща машина... лепват етикета и нов продукт на българския пазар за суплементи ... не мерси!

29.08.05
23:08

хмм да се съберем тогава и да си поръчаме някъде от нета?
някой поръчвал ли е до сега да сподели как стоят нещата?

BO

05.09.05
22:28

в момента съм поръчал едни продукти от германия -около 30 кила-креатин, глутамин, аминокиселини,л-карнитин на BEST BODY NUTRITION - около 25 кила са за мен и мои приятели,останалите 5 може ида ги продам...ако желаещи пишете ми на лично илина меил bonnano@abv.bg

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1