Нормална ли е широчината на тялото ми ?

16.11.12
17:39

Здравейте приятели,искам да попитам дали е нормална широчината на тялото ми ? Висок сам 167см-170см 63кг на 17г. и обиколката на тялото ми е 86-94. Как мисли те според височината и килограмите достатъчно ли е широк гръдният ми кош(тялото). Благодаря Предварително :) пп:не ходя на фитнес,тренирам си у дома 4-дена в седмицата имам два дъмбела по 10кг и една гира 5кг също така права лицеви, коремни опори на легло и други. Ако знаете начин да си уголемя  гръдният кош моля споделете. Сори ако имам много правописни грешки самоче клавиатурата ми е доста изтъркана.

16.11.12
19:19

е за мерките незнам, но лично ми се струва малко. За уголемяване на гръдния кош само с дъмбелите малко трудно - поне намери лост за набираня, иначе фитнеса си е най-добре :)

16.11.12
19:24

Ако не ти се дават пари за фитнес почни да ходиш на лостове. Ето ти някои полезни статии. можеш да разгледаш и секцията Street Fitness във форума.Не забравяй и храненето, ориентирай се към някои хранителен режим и си тренирай редовно след време резултатите ще дойдат.Късмет!

Как да тренираме на лостовете? (I част)
Как да тренираме на лостовете? (II част)
Хранителни режими

Мнението беше редактирано от Влади . на 16.11.12 19:26.

16.11.12
22:33

http://www.bb-team.org/exercise/1196_pulouvar-s-shtanga-ili-s-dambel#axzz1FdWkmEFe Това упражнения помага за разширяване на гръдния кош, понеже имаш дъмбел, започни с малко килограми и наблягай на техника, успех!!

17.11.12
17:23

Да знам го това упражнение,даже го правя два пъти в седмицата 10Х10 с 10кг дъмбел. А за фитнеса всеки ми каза че ще стана доста широк и като цяло доста здраво защото съм нисък и по лесно съм бил качвал килограми и оформял , но точно височината ми не ми харесва и се надявам да дръпна още малко,защото бях чел някъде че фитнеса спира(забавя) растежа а храненето ми е 3-пъти на ден като и в 3-те пъти има винаги някакво месо.

17.11.12
18:39

Нито като си по-нисък качваш по-лесно килограми, нито фитнеса забавя растежа. Като си по-нисък имаш по-къси крайници, обикновенно и по-къси мускулни инсерции, къс торс, и мускула се изпълва по-лесно от колкото някой висок 185 сантиметра.

Мнението беше редактирано от Riko на 17.11.12 18:40.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1