26.08.05
20:21
имам няколко въпроса за този тестостерон и тестостерона като цяло. чесно казано ме привлича цената. ако направя цикъл 4-6 седмици (по-скоро 6) с 1 ампула на десет дена разделена на 2 приема какъв ще е долу горе ефекта. нямам за цел да кача 20 кила. притесняват ме стрничните ефекти. при минималната доза има ли опастност да оплешивея, да се окосмя и да си прееба производствотао на сперма. също така четох че задържа бая вода. да не е да кача 10 кила и 11 от тях да са вода :D . друго което пишеше е че не се препоръчва на начинаещи защото след това по слабо анаболните стероиди няма да са толко ефективни. въпросите ми са специално за посочената доза. а и дали при нея ароматаизира. може би по 10мг тамоксиифен дневно няма да е лошо като предпазна мярка, а и ще намали водната задръжка.
Въроса ми е малко по-различен: само с тестостерон ли ще го правиш? Няма ли да вкараш и някакъв друг стероид?
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=8851 тука имаше схема за ретаболил с тестостерон, но нямаше орален стероид, пък и схемата въобще не е за начинаещи!!!!!!
е аз несъм баш начинаещ. правил съм цикъл с бионабол и друг с бионабол и декабол. то тоя цикъл ще е между другото докато сабера пари за качествени препарати. искам да разбера как стоят нещата просто.
28.08.05
08:08
[quote author=“grafa”]имам няколко въпроса за този тестостерон и тестостерона като цяло. чесно казано ме привлича цената. ако направя цикъл 4-6 седмици (по-скоро 6) с 1 ампула на десет дена разделена на 2 приема какъв ще е долу горе ефекта. нямам за цел да кача 20 кила. притесняват ме стрничните ефекти. при минималната доза има ли опастност да оплешивея, да се окосмя и да си прееба производствотао на сперма. също така четох че задържа бая вода. да не е да кача 10 кила и 11 от тях да са вода :D . друго което пишеше е че не се препоръчва на начинаещи защото след това по слабо анаболните стероиди няма да са толко ефективни. въпросите ми са специално за посочената доза. а и дали при нея ароматаизира. може би по 10мг тамоксиифен дневно няма да е лошо като предпазна мярка, а и ще намали водната задръжка.
Ок ама от къде го купуваш този енантат? в БГ по аптеките се порадава пропионат и ундеканоат.
Иначе ефектите ще ги има! Много от плешивите хора са оплешивяли поради по-високи количества на техния тестостерон.
т.н. качване на “вода” няма да ти се случи ако ядеш правилно.
взимай 10 мг тамоксифен! Руснаците го препоръчват винаги!
продават го по сайтовете за стероиди. предполагам че и в магазините ще го има. най вече ме притесняват страичните ефекти. тва за оплешивяването е яснно, но дали в случая така ще стане. те и другите стероиди пак качват нивото на тестостерона.
кой от трите вида е най-добър и вярно ли е че след цикъл с тестостерон другите стероиди ще са по-малко ефективни (деката например). цените как са.
МОМЧЕТА ДАЙТЕ НЯКАКЪВ ОТГОВОР, ЧЕ Е НЯМА ВРЕМЕ.
Eми общо взето теориите са такива доколкото знам! Започваш с леки неща и постепенно увеличаваш дозите, за да работят по силните стероиди после! Дефакто може с анавар да почнеш, винстрол или нещо подобно, продължаваш към по силни и така! Ако не се лъжа така беше! Все пак и другите да кажат, не съм запознат дотолкова!
29.08.05
08:59
[quote author=“grafa”]продават го по сайтовете за стероиди. предполагам че и в магазините ще го има. най вече ме притесняват страичните ефекти. тва за оплешивяването е яснно, но дали в случая така ще стане. те и другите стероиди пак качват нивото на тестостерона.
кой от трите вида е най-добър и вярно ли е че след цикъл с тестостерон другите стероиди ще са по-малко ефективни (деката например). цените как са.
МОМЧЕТА ДАЙТЕ НЯКАКЪВ ОТГОВОР, ЧЕ Е НЯМА ВРЕМЕ.
Пропионата на Софарм е 1.50 по аптеките.
дали ще оплешщивееш не може да се каже, аз за сега от омнандрен не съм оплешивявал. Другите анаболи не са по малко ефективни, след цикъл с тестостерон!