Testosterone Enanthate

Темата е заключена.

26.08.05
20:21

имам няколко въпроса за този тестостерон и тестостерона като цяло. чесно казано ме привлича цената. ако направя цикъл 4-6 седмици (по-скоро 6) с 1 ампула на десет дена разделена на 2 приема какъв ще е долу горе ефекта. нямам за цел да кача 20 кила. притесняват ме стрничните ефекти. при минималната доза има ли опастност да оплешивея, да се окосмя и да си прееба производствотао на сперма. също така четох че задържа бая вода. да не е да кача 10 кила и 11 от тях да са вода  :D . друго което пишеше е че не се препоръчва на начинаещи защото след това по слабо анаболните стероиди няма да са толко ефективни. въпросите ми са специално за посочената доза. а и дали при нея ароматаизира. може би по 10мг тамоксиифен дневно няма да е лошо като предпазна мярка, а и ще намали водната задръжка.

26.08.05
20:26

Въроса ми е малко по-различен: само с тестостерон ли ще го правиш? Няма ли да вкараш и някакъв друг стероид?
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=8851 тука имаше схема за ретаболил с тестостерон, но нямаше орален стероид, пък и схемата въобще не е за начинаещи!!!!!!

27.08.05
00:38

е аз несъм баш начинаещ. правил съм цикъл с бионабол и друг с бионабол и декабол. то тоя цикъл ще е между другото докато сабера пари за качествени препарати. искам да разбера как стоят нещата просто.

KP

28.08.05
08:08

[quote author=“grafa”]имам няколко въпроса за този тестостерон и тестостерона като цяло. чесно казано ме привлича цената. ако направя цикъл 4-6 седмици (по-скоро 6) с 1 ампула на десет дена разделена на 2 приема какъв ще е долу горе ефекта. нямам за цел да кача 20 кила. притесняват ме стрничните ефекти. при минималната доза има ли опастност да оплешивея, да се окосмя и да си прееба производствотао на сперма. също така четох че задържа бая вода. да не е да кача 10 кила и 11 от тях да са вода  :D . друго което пишеше е че не се препоръчва на начинаещи защото след това по слабо анаболните стероиди няма да са толко ефективни. въпросите ми са специално за посочената доза. а и дали при нея ароматаизира. може би по 10мг тамоксиифен дневно няма да е лошо като предпазна мярка, а и ще намали водната задръжка.

Ок ама от къде го купуваш този енантат? в БГ по аптеките се порадава пропионат и ундеканоат.
Иначе ефектите ще ги има! Много от плешивите хора са оплешивяли поради по-високи количества на техния тестостерон.
т.н. качване на “вода” няма да ти се случи ако ядеш правилно.
взимай 10 мг тамоксифен! Руснаците го препоръчват винаги!

28.08.05
09:43

продават го по сайтовете за стероиди. предполагам че и в магазините ще го има. най вече ме притесняват страичните ефекти. тва за оплешивяването е яснно, но дали в случая така ще стане. те и другите стероиди пак качват нивото на тестостерона.
кой от трите вида е най-добър и вярно ли е че след цикъл с тестостерон другите стероиди ще са по-малко ефективни (деката например). цените как са.
МОМЧЕТА ДАЙТЕ НЯКАКЪВ ОТГОВОР, ЧЕ Е НЯМА ВРЕМЕ.

28.08.05
18:38

Eми общо взето теориите са такива доколкото знам! Започваш с леки неща и постепенно увеличаваш дозите, за да работят по силните стероиди после! Дефакто може с анавар да почнеш, винстрол или нещо подобно, продължаваш към по силни и така! Ако не се лъжа така беше! Все пак и другите да кажат, не съм запознат дотолкова!

KP

29.08.05
08:59

[quote author=“grafa”]продават го по сайтовете за стероиди. предполагам че и в магазините ще го има. най вече ме притесняват страичните ефекти. тва за оплешивяването е яснно, но дали в случая така ще стане. те и другите стероиди пак качват нивото на тестостерона.
кой от трите вида е най-добър и вярно ли е че след цикъл с тестостерон другите стероиди ще са по-малко ефективни (деката например). цените как са.
МОМЧЕТА ДАЙТЕ НЯКАКЪВ ОТГОВОР, ЧЕ Е НЯМА ВРЕМЕ.

Пропионата на Софарм е 1.50 по аптеките.
дали ще оплешщивееш не може да се каже, аз за сега от омнандрен не съм оплешивявал. Другите анаболи не са по малко ефективни, след цикъл с тестостерон!

29.08.05
09:40

мерси пич. май ще направя едно цикълче с пропионат. щом е на соффарма няма опаснос от ментета, нали. мисля на всеки 3 трети ден да бия по 0,5 мл.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1