17.11.12
19:22
Здравейте, казвам се Камелия на 17 години правя си дневник по-скоро с молба за помощ и подкрепа :)
Имам желания да променя обиколките на тялото си , тъй като имам отпуснато коремче , паласки , и доста отпуснати и омазнени бедра. От 2 седмици всеки ден - през ден скачам на въже , без въже 15 минути , въртя обръч 40 мин. и някое друго упражнение.
Искам да изгоря мазнините в тялото си, и ще бъда благодарна ако ми помогнете със съвети относно храненето и упражненията.
Закуската обикновенно включва овес със прясно мляко , обяда манджичка , следобяд нещо сладичко и вечер маджичка .
В момента тежа 60 кг , висока съм 170 , мисля,че няколко кг. няма да ми се отразят зле , както и по - стегната фигура. Поздрави!
И да ви попитам какво мислите за прочистващите дни и приемът на повечко супи ?
Като цяло: Сладичкото изчезва, можеш да си определиш един ден в седмицата, когато ядеш каквото сладко ти се яде (без да прекаляваш). Второ, тези манджички са ми доста съмнителни. Я ги опиши. Сигурен съм, че една салата с бяло месо не би ти навредила по никакъв начин и ще ти е в пъти по-полезна :) Засега единствено закуската ми харесва.