17.11.12
22:16
Пр**аква ли се сур. протеина, ако се разбие с топло мляко ? Става въпрос за леко стоплено мляко, а не горещо.
Питам, защото в зареждащия си ден, си разбивам сур. протеин с топло мляко за мюсли.
Благодаря предварително.
Ако го ядеш веднага след приготвяне нямаш проблеми :) Само да не престоява че може да се вкисне, но това повярвай ми ще го усетиш :)
17.11.12
23:47
#2
Ами малко си стоплям млякото, разбивам протеина в млякото(в Шейкъра) и заливам мюслите и веднага го хапвам.
Мерси за бързото отговорче.
Нищо няма да му стане. Трябва ти наистина сериозна температура, за да му повлияеш и да денатурира.
18.11.12
11:04
#4
Идеално, мерси много за бързите отговори.
18.11.12
17:10
#5
Няма нищо да му стане.