18.11.12
20:01
Здравейте,първо се извинявам ако съм сбъркал раздела.
години - 14
височина - 175см.
тегло - 58-60кг.
Искам да напълнея поне 10кг. за тая зима,но да е възможно най-евтино. Също така не мога да ходя на фитнес,а само стрийт фитнес (на лостовете в квартала) някъде 1 час и тренировки вкъщи.
Сегашния ми хранителен режим(когато съм втора смяна):ставам,ям баница,после 2-3 филии с лютеница и сирене,за обяд 2-3 кебапчета или супа или квото има,после на училище в голямото междучасие само едни солети,след училище дюнер или бирени фъстъци Grivas 2x80гр.,тренирам в квартала 30мин. на лостовете (ако съм взел бирени фъстъци ги ям след тренировката) и вечерям леща с кебапчета или друго месо квото има,и след това понякога ям филии или кисело мляко).Също така и почти всеки ден ям някакви плодове,най-вече ябълки.Изобщо постоянно гледам да ям. Също така приятели са ме съветвали да взимам протеини,обаче не разбирам изобщо какво представляват и не знам какви да взимам,да са качествени и да са около 15лв. ( гледам в билата има разни суроватъчни протеини за 20лв. и някви други за маса за 8лв.,мисля,че бяха едните на марка Nutrition,обаче пише,че трябва да съм поне 70 кг.,за да ги взимам).
18.11.12
20:32
Първо да ти кажа, че няма смисъл да си даваш парите за тия протеини в Била. Те са си пълен боклук.Храната ти бива както е сега.
За да качваш килограми трябва да си направиш добра тренировъчна програма, да тренираш здраво и да ядеш достатъчно протеин и въглехидрат от тях качваш главно мускул, а ако са ти в повече се качва и мазно. Като гледам не вярвам целта ти да е мазно качване.
18.11.12
20:43
казано от gazena gadinka на 18.11.12, 20:32:
Първо да ти кажа, че няма смисъл да си даваш парите за тия протеини в Била. Те са си пълен боклук.Храната ти бива както е сега.
За да качваш килограми трябва да си направиш добра тренировъчна програма, да тренираш здраво и да ядеш достатъчно протеин и въглехидрат от тях качваш главно мускул, а ако са ти в повече се качва и мазно. Като гледам не вярвам целта ти да е мазно качване.
Не са проблем мазнините,важно е да кача килограми,тъй като се чувствам слаб,а и мазнините лесно мога да ги изгоря,трудно ми е да ги кача.
18.11.12
21:10
Ами значи хапвай здраво - добави още някое хранене към тоя режим дето го имаш сега и гледай то да съдържа някакъв протеин и мисля, че няма да имаш проблем.