18.11.12
12:33
Здравейте.
На 18.10. при игра на футбол в зала на някаква осмо поколение настилка, не трева а паркер ли е там незнам какво се води, при борба за топката съперника ми удари едно рамо при което, се изнезох в дясно, десния крак не ми се хлъзна и усетих силна болка отдясно на коляното. Усетих по точно разместване отколкото скъсване. Болката беше доста силна за около 5 минути. Тръгнах си леко накуцвайки. На следващия ден отидох в окръжна болница и при някакъв специалист по колена др. Костадинов. Нямах оток на коляното, не можех да го свия или да го изпъна напълно. Лекаря ме прегледа. При самия преглед не ме болеше, докато ми кълчеше коляното. Каза ми,че ми няма нищо, каза да го мажа с волтарен и едно хапче ми даде да пия. Ето днес, един месец след това, коляното е доста по добре. Но все още немога да го свия спокойно. Преди 2 седмици и наполовина не можех да го свия коляното. След това започнах да го раздвижвам , да го сгъвам малко по малко и вече почнах по лесно да го свъвам, но все пак това си е един месец. Мисля си,че понеже 2-3 седмици почти не го натовархах коляното от страх да не стане нещо и имах чуството,че вътре всичко е схванато и , чак след като почнах да го раздвижвам почна да се оправя. Така и не разбрах какво съм направил, осукал ли незнам. Докторът каза,че няма смисал да минавам на ЯМР. Някой имал ли е подобна случка. Страх ме е да почна да тичам леко, защото неискам пак да направя нещо.
19.11.12
11:20
Като те е страх, мини на ЯМР. Ако му вярваш на този доктор ... тренирай. Първо си направи всичките упражнения и виж дали някъде те боли. Седни по гъз и сгъвай крака напълно напред и назад, след това го изпъни и започни да го въртиш около глезена до пълно ляво и после дясно. Клекни един два пъти да видиш, направи такива упражнения с разгъване без да го товариш и сам ще разбереш.
19.11.12
11:21
Даже най-добре направо иди на рехабилитатор, най доброто решение в случая.