19.11.12
17:22
Здравейте, онзи ден ми доставиха една кутия Animal Pump. Това, което ми направи впечатление бяха хапчетата. Вместо както досега 4 жълти, 3 кафяви, 1 бяло и едно червено, имаше 3 кафяви, едно червено и 5 бели капсули, жълтите липсват или по-скоро има бели вместо жълти. Аз знам, че жълтите хапчета са креатиновата матрица, а бялото е антиоксидантно. Възможно ли е продукта да е фалшив, като се има впредвид, че кутията беше запечатана фабрично, както винаги е била. Не за пръв път поръчвам от сайта и досега не е имало такъв проблем. Това, което ме озадачи е факта, че не ми отговориха на същия въпрос, а попринцип са бързи в отговорите си към клиентите. Друг момент е че са вдигнали цената на продукта от 75лв на 89 лв. Но аз открих сайт където се продава по-ефтино, писах им и ми го продадоха на 74 лв.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 19.11.12 23:24.
Драсни един мейл тук/ info@animalpak.com / и попитай нормално ли е да са такъв цвят хаповете, които трябва да са креатин. Аз също съм заинтересован от отговора им, който се съмнявам да закъснее. Може да им прикрепиш инфо от коя държава си и от кой търговец си ги закупил.
Поздрави и пиши, какво са ти отговорили.
пс. Ако английския куца, кажи ще го съчиним набързо. (:
19.11.12
23:04
току що им изпратих запитване ще го публикувам щом ми отговорят.
20.11.12
19:22
казано от Strelok91 на 19.11.12, 22:32:
Драсни един мейл тук/ info@animalpak.com / и попитай нормално ли е да са такъв цвят хаповете, които трябва да са креатин. Аз също съм заинтересован от отговора им, който се съмнявам да закъснее. Може да им прикрепиш инфо от коя държава си и от кой търговец си ги закупил.
Поздрави и пиши, какво са ти отговорили.
пс. Ако английския куца, кажи ще го съчиним набързо. (:
Ето го и отговора на Universal Nutrition
You purchased the EU version of Pump. Since you buy it online, you may have purchased our domestic version previously and now purchased the EU version, which explains the difference in the pills.
Adam Harchetts
Athlete Liaison, Universal Nutrition
3 Terminal Rd | New Brunswick NJ | 08901
(p) 732.545.3130 ext 220 | (f) 732.509.0458
Няма нищо тревожно около цвета на хапчетата, изпратих им партидният номер на кутията и снимка на пакчетата. http://imageshack.us/photo/my-images/696/photo0005il.jpg/
12.07.13
14:33
Някой знае ли всяко хапче какво е ?