PRIMARYNUTRITION

IV

19.05.05
00:14

Здравейте  момчета абе ас съм от БУРГАС и имах нешастието да  уча във варна .И там тоя магазин жълто има на тия протеини PRIMARYNUTRITION
аз пих  до сега ОПТИМУМ ама нали знаете не може да се кара само със тая фирма щото тоя момчил много дере.Сега нямам кинти и пак си взимам оптимум ама тоя пат намалих дозата на 1 път само лсед тренировка а когато не тренирам оптимум не пия .А всяка сутрин взимам някакав протеин 65 суроватка от козе  и краве мляко а ве4ер  казеин вапроса ми е  какво мислите за тоя суроватката/не е на jc/ и те също имат, но тоя е на prymery и казеина е на тях .Добра марка ли са или са лайна .Но оптимума дори и да намам пари поне за след тренировка ше си го пия просто е върха.

FI

19.05.05
00:52

Батко, ако има класация за най-голямата хиена в бизнеса, то това е Никито Жълтия. Тея протеини тоя сам си ги праи. Те идват на пристанището в едни чували, кой знай откъде и тоя си ги меси сам. Това е най-кучата марка от нашите

19.05.05
14:15

Има ли някой друг който пие на PrimaryNutrition да си каже мнението...Това вярно ли е за пристанището ...?

19.05.05
16:22

Да, аз съм пил цялата гама на Ники! Хора които не знаят нищо за добавките, просто да не си хабят думите а прочетат следващите 10 реда!  :)
Естествено че от пристанището ще ги взима - първо Варна е морски град, морска столица, и сори за Бургазлиите, ама сме си морска столица!
Суровината идва в този вид, тъй като субстанцията е от Нова Зейландия и няма как да не дойде на Морска Гара - Варна, нали?
Нататък, овкусяването на суровината, която я превръща в продукт, се прави в заводът за детски сухи млека и тем подобни в Свищов. Там Ники овкусява своите продуки!
Какво слага в тях, в какви дози и как си е негово право да не го казва!
Ползвал съм неограничени количества от неговите продукти - казеин, суроватъчен от козе и овче мляко, гейнери, креатин, лецитин, таурин. но нямам намерение да коментирам качеството, може би защото сме приятели с Ники  :wink:

П.С. И има и друга фирма на нашия пазар, която прави същото, но тази задача е за домашно, тамън ще разбера кой се интересува истинки от производството на добавки, мдааам, супей идейка ми хрумна. И като гледам бая хора я ползват тая фирма, ама не се и сещат как им се добиват продуктите, нали? А аз съм писал какво пия, така че преценете сами!
По-здрави и помпай народе, само говежда лой и пача мас - ключът е в теб!

29.08.05
20:44

Тая другата фирма сьс сьщите суровини доколкото знам е JK на Карабиберов, но цените му са си по-високи от тези на Николай, вьпреки че продукта е един и сьщ.

30.08.05
08:30

Не знам нутрим колко е качествен като се има предвид цената му но изгелжда тя е ТОП 1 в България доста хора са доволни(като се има предвид и цената сръвнение с дуригте добавки примерно на Оптимум) от нея що не си купиш от тяхните продукти !

14.09.05
18:03

Вярно е това за пристанището и за чувалите.Вярно е и че Ники е голема хиена, па и майка му - баш!!  Ама не там е работата. Аз лично си пазаря от ЖЪЛТО и само от там и съм доволен. Колкото за продуктите им, аз лично не посмях да си купя..Някак си ненадеждни ми се сториха тези найлонови торбички с бял прах..Мои приятели ползват гейнърите им, ама за гейнър какво да кажеш, като го понатъпчиш с въглехидрати, си действа...Знаеш ли, сетих се, дълго време пих от глутамина им, онзи в белите кутийки със зеления етикет. Мисля, че е пълен боклук.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1