20.11.12
20:30
Здравейте на всички :) Не знам откъде да започна...
Ще ми трябва малко помощ, за да си върна старите форми.
Имах добро телосложение до определен момент, след това започнах да свалям и да качвам по 10 кг. Стоя около 2 год. 60кг, после неусетно /без промяна на хранителния режим/ свалям до 50кг.
В момента мисля, че съм хванала положението /откъм килограми/ на време. Положението в момента е следното:
Височина: 167см
Килограми: 52кг
Ханш: 90см
Талия: 80см
Бедро: 51см
За сравнение преди 2 месеца положението беше:
Килограми: 47-48кг
Ханш: 82см
Талия: 62см
Мисля да не ям след 19ч., да огранича тестените изделия и сладкото /ей тук вече е проблема/ и да започна някакви упражнения и евентуално да тръгна на танци.
Пиша тук, защото не срещам разбиране от никъде. Всички ми обясняват, че изглеждам добре, но аз не се чувствам както трябва. Иначе казано, по ми допада да съм кльощава...
Някъде из храните и упражненията бъркам ли?
Ще се радвам на мнения /дори укори и обвинения/, но да успея да постигна крайния резултат, а именно - минус 5 кг, минус 8см ханш, минус ... 20см талия.
П.С. Разширения стомах е най-големия проблем :(
Благодаря на всеки отделил 5 мин. за дневника ми :)
Ами дай пример за един типичен храноден .За разширения стомах - http://www.bb-team.org/exercise/3577_vakuumki-za-pribirane-na-korema
20.11.12
20:40
То май тук място за срам няма, така че...
Закуска - кафе с цигара /здравословно/
Към 10ч. - някаква закуска
Обяд - нещо сготвено, понякога без хляб, десерт- задължително /може и 2/
От 14 до 18 - вафли, кисело мляко, бисквитки....
Към 22-23ч.- вечеря - готвено
Абсолютно безразборно тъпчене с храна. Общо взето съм отвратена от себе си!
20.11.12
20:50
Почвам, дано успея, че спазването на диети не ми се отдава, а времето за спорт е силно ограничено /което не е оправдание/. Благодаря за линка и съветите :)
21.11.12
10:36
Е, все ще намериш 30 минути време три пъти в седмицата да потренираш, не е толкова сложно.
Мнението беше редактирано от Мариан Гяурски на 21.11.12 10:38.