казано от brusakch на 04.11.12, 22:29:
Вземи iOS и Андройд системи , играй си с тях цял ден и пак пиши коментара си .. бахти хейта дето вкарвате за такива неща . Сигурно , на по-важни неща , от това как ни еб*т всеки ден политиците не обръщате внимание (facepalm)
Haters gonna hate… Така викат мъдреците на изток.
Всеки ден ми се налага да ползвам iOS - имам служебен iPad за съжаление. Преди да имам досег с него, нямах мнение за iOS и Apple - някаква там фирма, която продава добре на американците. Опитаха се да ми пробутат и служебен iPhone, но изкарах с него точно два дни, преди да го върна и да си взема истински смартфон. Съжалявам, но iOS е рядко леймърска операционна система. Ръцете ти са вързани. Ако ще е така, по-добре една елементарна Нокия с твърда клавиатура и толкова.
Щом ще е смартфон, трябва да можеш да си го направиш удобен. Във второто десетилетие на 21-ви век живеем все пак.
И не виждам какво пречи обсъждането на смартфони на по-важните неща. Винаги ще има по-важни неща. Дай тогава да не си говорим за нищо друго, освен за проблемите на Третия свят, борбата с резистентния туберкулозен щам и жертвите по пътищата, а?
А този Андройд дали не е братовчед по майчина линия на Протейн? :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 05.11.12 10:48.
06.11.12
23:08
Като вземе да приказвате така.... Не съм срещал по интуитивна система от iOS, на който не му е удобна просто няма интуиция :D
07.11.12
10:30
Айфон е с наистина проста и улеснена операционна система, направена за глупавите американци. Андроид владеят над 75% от пазара и се покачва този процент.
Мнението беше редактирано от TheBird на 07.11.12 10:31.
21.11.12
18:06
Обзавели ли сте си телефона отвън? Аз моя си взех 3 скрийн протектора, 1 оригинален протектив кавър, 2 калъфа кожени 2 чифта слушалки и други дреболии. Изглежда амейзинг :Д И е по-скоро машина,от колкото лукс с всичките подобрения дето му направих за 3 седмици и десетките преинсталации.
Аз на моя Нексус съм сложил само скрийн протектор-не обичам калъфи.Иначе слушалките от комплекта не съм ги отварял,купих си едни Sennheiser-ки и се радвам на добър звук.
Мнението беше редактирано от Гената на 21.11.12 18:30.
нали знаете по какво си личи дали един телефон е нов за притежателя му.....Има си калъф хахах
След време ще се чудиш защо си дал толкова излишни пари за глупости...лично мнение
21.11.12
19:20
Не ве, взех си бял,обаче вътре се цапа калъфа и става на кал, взех си черен обаче боядисва телефона и трябва да го вадя постоянно, затова си взех бек кавър оригинален + скрийн протектор и два резервни да не му мисля за напред. Това е.