Някаде в Плиска има ли хубав Фитнес центар?

MA

26.08.05
18:09

питам 6ото там 6те ми е ножото даскало!

26.08.05
19:19

Има няколко фитнеса, които са в близост до Плиска - на завод “Спортпром” е единия, на хотелски комплекс “Изток”, зад киното също има, но е малко скъпичък. Засега друг не се сещам. Ще помисля и пак ще ти кажа

MA

26.08.05
21:21

Тоя зад киното наи ме устроива ако има6 пове4е инфо за него или снимки не6то такова даи

27.08.05
11:12

Или хващаш 280 от Плиска и за 3 спирки слизаш на Ректората, малко пеш и на кръстовището с Дондуков и Левски влизаш в една зала тип “Дориан” - там можеш да ме видиш скоро :)
Мъжка, яка зала е! 2 лв трена, 20 кинта картата, малко е отдалечено от Плиска, но е на 3 спирки все пак

MA

28.08.05
23:04

ми някои пат може да го посата

29.08.05
14:59

[quote author=“marto91”]Тоя зад киното наи ме устроива ако има6 пове4е инфо за него или снимки не6то такова даи

Ако става дума за този на Атлетик е ужасно скъп
Искат майката и баща ти да работят за тях :?

WO

29.08.05
22:43

[quote author=”Питона”]Или хващаш 280 от Плиска и за 3 спирки слизаш на Ректората, малко пеш и на кръстовището с Дондуков и Левски влизаш в една зала тип “Дориан” - там можеш да ме видиш скоро :)
Мъжка, яка зала е! 2 лв трена, 20 кинта картата, малко е отдалечено от Плиска, но е на 3 спирки все пак

:lol: при биджи си е класика, и аз минах оттам за известно време..доста е мотивираща залата, но ако отидеш сутрин, трябва да мине доста време докато си изровиш два еднакви дъмбела  :lol:  :lol:
а, питоне, как е там зимата...?

иначе по темата - по едно време имаше един фитнес на спирката преди плиска в подлеза...скоро минавах и има още табела, но дали работи нямам идея, май сити се казваше , но не съм сигурен..

29.08.05
22:45

Имам си гъзарска вълнена шапка - познай защо :)
Аве и такива зали се кефя! :)

KP

07.09.05
13:55

[quote author=“marto91”]питам 6ото там 6те ми е ножото даскало!

А тоя в Хореографското училище как е?
илиза в тези безплатните списания дето ги разпространяват по залите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1