Gaspari Superpump -първи азотен бустер?

21.11.12
19:10

Здравейте до сега не съм използвал азотен буустер но искам да си взема да видя как е :) Пил съм креатин-монохидрат протеин амино киселини и фат бърнар /stimulant X 1-metaq/  Та ако може някой да ми каже правилно ли съм се насочил или не?

21.11.12
19:31

Зависи дали имаш нужда от него или просто е така да пробваш.А и не си споменал какво искаш да постигнеш, че да ти се каже дали си се насочил добре.Маса ли искаш, сила ли, да чистиш ли и т.н.

Мнението беше редактирано от Toshko Todorov на 21.11.12 19:32.

21.11.12
19:38

Вземи си витамин С 100мг, В комплекс 1-2 таблетки и магнезии (аз ползвах 500мг разтворим) от първата аптека вместо “азотен бустер” и ще разбереш какво е бустване!!!

21.11.12
20:43

Еми значи бях 118 кг стигнал лятото и почнах с л-карнитин и фат бърнери хубав хранителен режим и тренировки яко кардио имах тогава и т.н и стигнах 93кг /20 год 1.76 висок/ и сега искам малко да позаякна ръката ми е 36см студена искам маалко да по-порастне :) ако може :D с малка помощ в момента пия на Pure Nutrition 100% Pure Whey и PURE NUTRITION Amino 2000 :) и тренирам по програма 4- пъти в седмицата понеделник,вторник / четвъртък и петък

пон-гърди/бицепс/преса
вторник-гръб/трицепс
четвъртък-рамо/преса
петък-крака

21.11.12
21:25

Ами... Бил си понапълнял малко! За щастие си се усетил на време и си хванал ранния влак. На 20г все още много по лесно е да се трансформираш в Щварценегер. Давай все така!

От азотния бустер по як няма да станеш, друга му е идеята. Но нищо не пречи да се дрогираш с витамини ако си мераклия.

Мнението беше редактирано от megabolic x на 21.11.12 21:26.

21.11.12
22:53

казано от megabolic x на 21.11.12, 21:25:

Ами... Бил си понапълнял малко! За щастие си се усетил на време и си хванал ранния влак. На 20г все още много по лесно е да се трансформираш в Щварценегер. Давай все така!

От азотния бустер по як няма да станеш, друга му е идеята. Но нищо не пречи да се дрогираш с витамини ако си мераклия.

Ми кажете вие какво би ми помогнало в начинанието да стана както ти казваш Щварценегер много голяма воля и хъс имам както и време и съм стриктен от към храна не ям боклуци предимно на овесени ядки/прясно мляко/плодове/варени яйца/пилешко месо /салати  на това набивам не ям никакви други боклуци :) ще почна и с малки порции по 1-2 пъти седмично на обяд със варени картофки или ориз но по леко :) та кажете вие какво да си взема и да го пия със Протеина и аминокиселините ?Нещо до 70-80 /месечно/ :) + тези неща който пия ...

Аминото ги пия- сутрин 3 на обяд 2 след тренировка 3 и вечер след вечерята 3
Протеина - сутрин/след тренировка и вечер :)

21.11.12
23:16

По написаното от теб мисля, че се храниш добре, тренираш добре, суплементираш достатъчно, имаш прогрес... мисля, че друго освен воля да продължаваш не ти е необходимо

... колкото и клиширано да звучи.

21.11.12
23:30

казано от megabolic x на 21.11.12, 23:16:

По написаното от теб мисля, че се храниш добре, тренираш добре, суплементираш достатъчно, имаш прогрес... мисля, че друго освен воля да продължаваш не ти е необходимо

... колкото и клиширано да звучи.

Добре а поне за тези  витамини  можеш ли да предложиш нещо ?

п.п и ако можеш да обясниш за какво служат .. все пак съм начинаещ

Мнението беше редактирано от garret gt на 21.11.12 23:31.

21.11.12
23:47

Витамин С - Най - мощният антиоксидант или накратко той ще повиши производителността на организма ти.
Витамини от група В - В спорта са известни с това, че повишават издръжливостта.
Магнезии - Освен редица други функции в организма подобрява мускулния тонус.

Естествено има още витамини, които не съм споменал, а и не си спомням функциите на всички.
Споменах тези три, защото ги препоръчах като комбинация преди тренировка по горе.

...Последното не е витамин да не стават грешки :D

Едит: В крайна сметка всички сме начинаещи, някои по-малко други повече.

Мнението беше редактирано от megabolic x на 22.11.12 00:03.

22.11.12
00:02

казано от megabolic x на 21.11.12, 23:47:

Витамин С - Най - мощният антиоксидант или накратко той ще повиши производителността на организма ти.
Витамини от група В - В спорта са известни с това, че повишават издръжливостта.
Магнезии - Освен редица други функции в организма подобрява мускулния тонус.

Естествено има още витамини, които не съм споменал, а и не си спомням функциите на всички.
Споменах тези три, защото ги препоръчах като комбинация преди тренировка по горе.

...Последното не е витамин да не стават грешки :D

Благодаря  много за разяснението :) Може ли само последно знам ,че ставам нахален да напишеш как да ги приемам в тренировъчни дни и как в не тренировъчни ?И колко дълго време да ги пия?

22.11.12
00:05

В тренировъчен ден преди тренировка, а в не тренировъчен сутрин или на обед с обяда.
Колко дълго... едва ли има проблем да ги приемаш постоянно, ако почувстваш все пак неразположение спираш.

Мнението беше редактирано от megabolic x на 22.11.12 00:07.

22.11.12
08:57

казано от megabolic x на 22.11.12, 00:05:

В тренировъчен ден преди тренировка, а в не тренировъчен сутрин или на обед с обяда.
Колко дълго... едва ли има проблем да ги приемаш постоянно, ако почувстваш все пак неразположение спираш.

Мерси но не си написал в какви количества колега
Витамин С - ще си взема пак разтворим за да не ми дразни стомаха но по колко да пия ?
Витамини от група В -
Магнезии 500мг разтворим -

22.11.12
18:52

Всъщност написах...

казано от megabolic x на 21.11.12, 19:38:

Вземи си витамин С 100мг, В комплекс 1-2 таблетки и магнезии (аз ползвах 500мг разтворим) от първата аптека вместо “азотен бустер” и ще разбереш какво е бустване!!!

22.11.12
19:05

казано от megabolic x на 22.11.12, 18:52:

Всъщност написах...

казано от megabolic x на 21.11.12, 19:38:

Опс извинявам се :) а проблем ли ще е ако със него приемам и креатин-монохидрат нали няма да си пречат нещо ?

22.11.12
19:09

Не. Това са просто витамини и магнезии!

22.11.12
19:43

казано от megabolic x на 22.11.12, 19:09:

Не. Това са просто витамини и магнезии!

Благодаря ти много ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1