29.08.05
19:41
Какво да очквам от този млечно-яйчен протеин?Питам защото за 1-ви път ще пия протеин?Баща ми ми донесе 2 кутии и смятам да ги използвам!Моля споделете мнение и дайте идея :? :lol:
29.08.05
20:13
Ми щом е на Нутрим сигурно е хубав аз лично несам го пил ... ама го пробвай :lol:
29.08.05
22:44
и аз не съм го пил но от всичко изчетено във форума отзивите са много добри!!! :)
Протеина е добър наистина,но не е много подходящ за веднага след тренировка иначе мисля че с добра диета би ти дал добър резултат. Успех!!!! :D
Ам аз си го пиивам ама все още не съм почнал сериозни трен тука в нас имам лежнка и дъмпели и карам с него като за преди фитнеса(е аз си го зех особено щото съм на НВД за ся де) иначе аз съм чувал че добър но трябва да си имаш напредвид че не е Суроватка и аз си го пия около 1час и половина 2 преди трен(трена ми около 40-50мин) и тои нали е по бавен уш се освоява за около 2-3часа(но по прицип секи от ветераните :P в форума казва че нощен но засега аз го използвам по тоз начин) !
Аз този млечно-яйчния го пия сутрин и вечер.А иначе С добро хранене и тренировка можеш да очакваш евентуално покачване на масата.(мускулната) :D
[quote author=“diksi”]Аз този млечно-яйчния го пия сутрин и вечер.А иначе С добро хранене и тренировка можеш да очакваш евентуално покачване на масата.(мускулната) :D
Да определено трябва да има добро хапване че да очакваш и маса ама аз за сега съм си го зел да не ми пада масата колкот я нямам щото съм на НВД !
31.08.05
14:03
Sorry 4e pi6a ne pi6a na kirilica ama sum pak na zala…!
Ta.. mersi za infoto pi4ove!
Az su6to sum na NVD i mislq 4e 6te mi doide dobre tozi protein..!
A i su6to o6te ne6to..poneje sum na rabota sled 21:30 i ba4kam do mn kusno prez no6ta 6te ima li roblem priema na toq mle4no-qi4en protein da stava 40 min predi tren i 40 sled .. ?
Ами аз го пия около 1час и половина преди трен щото не е Суроватка все пак и се освоява по бавно !
Ами и аз се колебая кой да си взема Pure Whay PRO или Pro Gold !!!
Съроватъчния съм го пил и е много добър а пък за Pro Gold чувам само добри отзиви и никой не се оплаква!!!! Я кажете вие какво мислите????...? :P
01.09.05
12:58
да да...съгласен съм!Тоя който го пия ся..Про Голд .. ммии кво да ви кажа от 2-3 дни го пия мн ми добре!Супер!!!
а Канг .. вапроса ми беше относно това дали е заздължително да е преди лягане щото в момента бачкам през ноща..и фактически означава 4е трябва да го пия сутринта :?
02.09.05
00:38
:?: :?: :?: :?: :?: :?:
:?: :?: :?:
02.09.05
00:49
Pitt_Bull, виж сега .. това е млечно-яйчен протеин. Това ще рече че времето му за усвояване е много по-голямо от на другите.
Например:
Вземаш 40гр. суроватъчен след трени и той за около 40 мин. ти снабдява мускулите с конц. доза протеин
Този, наричат го нощен се прави така:
Взема се преди лягане, за да може докато спиш и м. влакна се възстановяват бавно и продължително да се доставят равномерни порции белтък на мускулите. Затова се казва нощен или още казеин.
В твоя случай ти си прецени, може да го пиеш като почнеш работа и преди съня.