Въпрос за въстановяване на тегло

28.08.05
10:40

Искам да попитам дали е слух или е вярно.Не знам дали някои от вас преустановяват тренировки лятото но през лятото обикновено апетита на човек е по малък(включително и моя) :D и да не казвам всички но почти всички които познавам не тренират през лятото,по една или друга причина някой ходят на работа други ги мързи и както и да е по този начин се губи маса от теглото и са ми казвали че когато след като свърши лятото и обикновено се подновяват тренировките тая изгубена маса мн бързо се въстановявя почти веднага(при прилагане на хранителния режим който сме имали и преди докато тренираме) иии искам да попитам вярно ли е това или просто слух.
Надявам се не съм ви изгубил времето и мерси предварително

и още 1 въпрос килограмите които сваляме лятото от само себе си основно мазнини ли са или мускули

RE

28.08.05
11:16

аз тренирах лятото без проблеми и имах апетит.
Трябва да пиеш повече вода да си понижаваш температурата и тялото да продължи с нормалните процеси (то ги спира за да не се загрее още повече(това само тогато ти е мн топло и си обезводнен))и да ти се забърза метаболизма.

28.08.05
17:01

може да не съм станал достатъчно ясен с просторния си въпрос,но не ми е точно въпроса как да избегнем отслабване през лятото :D

28.08.05
17:39

аз свалих 4 кила което за мене е много 6тото нямам голяма маса ама долколкото и аз знам за зимния период бърсо се връща загубеното мисля 4е няма за какжо да се притесняваш и да се спиратъ треирожки през лятото  8)  :mrgreen:

28.08.05
17:52

Ако спреш тренировките, ще свалиш мускулна маса. Ако почнеш пак да тренираш (и се храниш както трябва), ще си върнеш каквото си загубил. Елементарно е. А това, колко си загубил и за колко време ще си го върнеш зависи от продължителността на прекъсването, но по - принцип, щом си стигнал до едно ниво, после лесно се връщаш на него.

29.08.05
00:44

благодаря за отговорите наистина получих отговор на въпроса си
Имам още едно питане начи примерно лятото не тренирам сваля 5 кг това мускули ли са или има и мазнини

SP

29.08.05
01:00

[quote author=“HoBaK”]благодаря за отговорите наистина получих отговор на въпроса си
Имам още едно питане начи примерно лятото не тренирам сваля 5 кг това мускули ли са или има и мазнини

И двете естествено като за всеки е различно отношението мускули/мазнини, което се сваля, но мисля, че превес в свалянето имат мазнините.

29.08.05
01:00

И двете. А щом не тренираш, мускулите се губят по - лесно. Но зависи и от метаболизма и храненето ти.

29.08.05
11:25

отново благодаря за отговорите
а за качването на кг знам че през зимните месеци се качва най-лесно т.е някаде от октомври до към януари-февруари??

29.08.05
11:38

Там някъде :) ама имам едно приятел4е дето едно лято качи 8 кг и твърдеше 4е не е взимал нищо.

29.08.05
11:49

Аз пък е така както качих за 1м. 4кг, така ги свалих с летния “дрискав” грип и сега съм на изходна позиция :(
точно за 2дена глад и .... смъкнах. дано ги върна лесно.

29.08.05
12:31

Kulturista и аз таи 3 дена в кенафа дежурство имах и после кантара с 4 килца надолу  :cry:  :x

SP

29.08.05
17:52

Така е лятото наистина се сваля:))Ами аз имам един приятел 17годишен май месец беше 70кг,сега е 80:))чиста мускулна маса,и ген:))Мн е добър ше се пуска тая година на републиканското

29.08.05
22:48

Аз на зимата ше разчитам  :D :)  :D тъй като трудно качвам  :cry:

29.08.05
23:07

С правилно хранене,възстановяване,тренировки и евентуално нещо друго се качва нон стоп независимо от сезона и температурата още повече че лятото се качва мн по чисто защото топлото време играе ролята на естествен бърнър

30.08.05
03:16

bojke nekoi kaza za 8 kila za 1 lqto…xxx 1 moi priatel (na 18 po4ti) za 1 sedmica stana ot 65 na 72 kg…ako 6te6 se smei az ne povqrvah kato hodeh v tqh da digam..seki den be6e s kg otgore….Verno osven geineri amino acidi si zima i glutamin,taurin i drugi laina….pfy :?

30.08.05
17:23

тои твърдеше 4е и добажки не взимал само манджане яко пукане ама нз лятото и е трудничко

31.08.05
20:34

Ae такива типове ,дето твърдят ,че са чисти като момини слзи има колкото щеш ;)
То пък и другото да крещиш с мегафон кво зимаш и то не е правилно, ама на учевидни неща кво да спорим...
Гъчил е явно момчето, само че от страх да не го ‘опетнят’ си е мълчал като пукал... :)

01.09.05
03:57

прав си много за това аз като кайа че съм взимал добавки и идиотчетата от даскало изкарват че съм някъф върл химики ме хваща яд и си мълча

01.09.05
23:56

хахахахах 7 кила за 1 седмица ли?Кажи на твоя приятел че от тез 7 кила най много 1-2 да са мускул,всичко друго е мазнини

02.09.05
16:20

[quote author=“MuscleTech”]хахахахах 7 кила за 1 седмица ли?Кажи на твоя приятел че от тез 7 кила най много 1-2 да са мускул,всичко друго е мазнини

пич за месец и половина качих 13 килограма  имал сам и месеци в които сам свалял по 7 кила за месец, а тея кила дето ги качих не бяха МАЗНИНИ .
А относно лято-зима апетита и качването си е такова каквото ти си го направиш а относно това:аз работя,немам време,МАРЗИ МЕ ,(кадет е писал пича наи горе)  ми братле кво да ти кажа просто оште не си запознат с тоя спорт, приваржеш ли се веднаш кам него ....... нама марзиме ме имам работа штото да смакнеш кила тук (мусколна такан)
се е гадна работа

02.09.05
16:51

[quote author=“Xoks”][quote author=“MuscleTech”]хахахахах 7 кила за 1 седмица ли?Кажи на твоя приятел че от тез 7 кила най много 1-2 да са мускул,всичко друго е мазнини

пич за месец и половина качих 13 килограма  имал сам и месеци в които сам свалял по 7 кила за месец, а тея кила дето ги качих не бяха МАЗНИНИ .
А относно лято-зима апетита и качването си е такова каквото ти си го направиш а относно това:аз работя,немам време,МАРЗИ МЕ ,(кадет е писал пича наи горе)  ми братле кво да ти кажа просто оште не си запознат с тоя спорт, приваржеш ли се веднаш кам него ....... нама марзиме ме имам работа штото да смакнеш кила тук (мусколна такан)
се е гадна работа

абе пич то може да е било вода,може да си ял много и стомахът ти да е бил винаги пълен но 10 кила мускул(да речем че 3 са мазнини)за месец и половина не се прави.По тая логика вече си сигурно 200 кила

02.09.05
19:39

Size пич мерки  се взимат сутрин на гладно след тоалетна и сам наясно а не мога да сам 200 кила абе ти ме разби :) стигаш маха и почваш по други начини.... По едно време даже лаината знаех колко им итежат  :lol: . Извиняваи брато ама ти от колко време си се хванал с този спорт а и странична литература четеш ли (извиняваи за това ама по тея думи дето си писал оште има да учиш)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1