29.08.05
19:34
Nqkoi moje li dami kaje ne6to za proteina na P&B Labs v smisul struvat li si 17lv za 500g pak i e kombiniran sus Glutamine izob6to struva li si da si go kupq ???
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 15:13.
Сега още не! Ще си струва като пуснат по-големи опаковки! Ако са конкурентни като цена на Нутрим, ако може поне и като качество! Като по между другото изчакай малко да чуем отзиви, защото в момента нищо не се знае, освен че не я правят те, ами всичко се внася! Спряно е почти всичко на оптимум за да тръгнат новите добавки!
29.08.05
20:29
[quote author=“YODA”]Сега още не! Ще си струва като пуснат по-големи опаковки! Ако са конкурентни като цена на Нутрим, ако може поне и като качество! Като по между другото изчакай малко да чуем отзиви, защото в момента нищо не се знае, освен че не я правят те, ами всичко се внася! Спряно е почти всичко на оптимум за да тръгнат новите добавки!
Ако имаш повече инфо къде се произвеждат, после в БГ ли ще почнат да се произвеждат, тази марка имали я други страни и тн...
29.08.05
20:39
Ц, внасят от вън, тук само опаковат .. тъй че неможе много и “марка” да се нарече. Само за тук е предназначено.
29.08.05
22:17
vaprosa mi e zaslujava li si kato ka4estvo ???
:roll: Е , много лесно искаш да се сдобиеш с инфо! Първо, някои ще се набута да купи, евентуално да даде акуратна оценка на качеството, после да му се довериш и ти да купиш та да ти хареса, може би! Дълго и тъпо изречение стана, ама това ми е отговора - купи си, пробвай, и сам си преценяш!
Ако не се лъжа от Германия ще внасят суровини и от тази гледна точка може и да конкурентен като качество на Нутрим ама като цена едва ли 8)
[quote author=“YODA”]Сега още не! Ще си струва като пуснат по-големи опаковки! Ако са конкурентни като цена на Нутрим, ако може поне и като качество! Като по между другото изчакай малко да чуем отзиви, защото в момента нищо не се знае, освен че не я правят те, ами всичко се внася! Спряно е почти всичко на оптимум за да тръгнат новите добавки!
Как така е спряно почти всичко на оптимум? Че другата седмица трябва да ходя за протеин и аминокиселини на оптимум, да не се окаже, че ходя напразно. :cry:
—- ДОБАВКА—-
Днес минах през магазина ми и направо бях шокиран. Почти всичко на Оптимум липсва, останали ли са май само от онези заместители на храна и нищо друго. Пълно е само с продуктите на P&B Labs, та дано да станат за нещо, че другата седмица трябва да купувам.