23.11.12
15:49
Здравейте на всички , имам следният въпрос. От 2 месеца тренирам фитнес преди това имах страхотен корем, но след като започнах програмата за покачване на мускулна + строг хранителен режим (Високовъглехидратна диета) май така се казваше. От 55 килограма за 2 месеца качих на 64 мускулна маса имайки предвид, че съм на 16 години и съм висок 1.74 . Но в момента имам само 2 реда плочки, които пак не се личат много добре а преди имах 3 реда, които се личаха перфектно.Ако може да ми кажете какъв ми е проблема ? И как мога да си върна старата преса без да губя килограми.Всеки ден тренирам корема с по 3 упражнения с много повторения.Мисля да започвам да бягам на пътека или да карам колело във фитнеса, мислите ли, че ще има ефект моля помогнете!!! Ям редовно овесени ядки,солети,ориз, не пия алкохол не пуша. !!!!!
Ами мисля че е ясно какъв ти е проблема - качил си мазнини. 9 кг. мускули за два месеца по никакъв начин не можеш да качиш, повече от половината сигурно са мазнини.
23.11.12
17:05
Някъде бъркаш в храненето. Включи кардио 3 пъти в седмицата. Сметни си приема на калориите и си оправи храната.
23.11.12
19:36
Какво толкова те притеснява корема зимата? Няма къде да го показваш. Сега е момента да качиш колко можеш повече маса, а началото на пролетта ще изчистиш излишното (мазнините). За лятото плочата отново ще е бетон.
23.11.12
19:52
Коремните мускули не са ти отслабнали, просто са се покрили с мазнини, прави редовно корема, но не и прекалено всеки ден... Малка мускулна група е! Дори и да не виждаш резултатите от тренировките си за корем бъди сигурен, че коремните мускули растат, просто като качваш мазнини те ги покриват! :)
Ами за жалост повече от половината килограми, които си качил са мазнини. Това го казвам от личен опит, тъй като в момента съм на период на покачване и ми, е пределно ясно колко трудно се покачва чиста ММ за месец около 2 кг, най-много.. Така, че оправи си режима, докато не, е станало късно, защото после ще трябва да минеш по същия път, но само, че да свалиш това, което в момента наричаш мускулна маса..