30.08.05
12:06
:roll: Може ли да ви попитам нещо и аз???Трябва ли да вземам аминокиселини?Тренирам 4 пьти седмично,като едната тренировка е само кардио,в другите 3 сьщо вклучвам кардио.Досега не сьм вземала.По-точно искам да знам дали ще ми повлият на теглото.Аз сьм женка :) пьк чух че от тях се увеличава муск.маса.А аз не искам!Благодаря предварително!!! :D
ти щом си женка би трябвало да знаеш че женките трудно покачват мускулна маса!ако искаш можеш да си земеш ако смяташ че не се възтановяваш достатъчно и искаш да си запазиш мускулчетата като правиш кардио си земи!!!
30.08.05
13:59
Като кажат правят се мускули ;) това е хр.добавка и ако мислиш,че ще станеш като Арнолд .... лъжеш се.Взимай ги за да не губиш ММ.
ludko, щом като си женка, нивото ти на тестостерона е достатьчно ниско за да качваш мускули много трудно (освен, ако не си някакьв генетичен изрод). Не си писала какви са ти целите, но амино к-те като добавка не са за директно качване на мускули, а да помогнат за вьзстановяването след тренировка, по време на диети и вьобще да спрат катаболните процеси. Ти едва ли правиш тежки тренировки, но сама си прецени според целите си.
:D ема аз като сьм женка,да не мислиш човече че нямам тестостерон-малко в повече след тренировка(аз си го усещам) :D :D :D Знам че няма да стана яка,ама да не ми трьгнат на горе килата,то от това ме е страх :? Благодаря ви мнооооооогоооо.Ще потьрся нещо хубаво за вьзтановяване и запазване на мускулчетата ми....... :D
Eй, ludko! Я ми кажи как си го усещаш тоя тестостерон, че и аз да го усетя най сетне, знаеш ли от кога го чакам?!? Да не би да налиташ на бой, да си агресивна, да почваш да говориш с дебел глас или да ‘’чуваш’’ как ти расте брада? И не сам казал, че нямаш тестостерон, а че сьотношението му с естрогена е в пьти повече в полза на последния (това сьотношение ни прави мьже или жени).
Айде и успех!
:D Еми не човече.Усещам го по друг начин.Значи след тренировка много ми се....а ама такова агресивно и ми се бие да!Абе да не би аз зареди това да сьм си все в залата :D :D :D
10.09.05
00:17
[quote author=“ludko”]:D Еми не човече.Усещам го по друг начин.Значи след тренировка много ми се....а ама такова агресивно и ми се бие да!Абе да не би аз зареди това да сьм си все в залата :D :D :D
Леле :shock: :shock: :shock: :shock:
10.09.05
09:01
[quote author=“zik7777”][quote author=“ludko”]:D Еми не човече.Усещам го по друг начин.Значи след тренировка много ми се....а ама такова агресивно и ми се бие да!Абе да не би аз зареди това да сьм си все в залата :D :D :D
Леле :shock: :shock: :shock: :shock:
И аз това викам ! леле !
:roll: Еми това е положението.Кво да се крива,като така го усещам.Може да е странно,но е така :roll:
10.09.05
14:43
Мислила ли си да разнообрзиш фирнеса с нещто... кик бокс например. Аз така направих и си намерих приложение на “негативната енергия” :wink: пък и става добро кардио от него.
:D :D :D кик боксче ли?Това ме заинтригува :!: Ама как ще сьм тогава с килата?Незнам обаче какво ще правя с фитнеса.Едва ли ще го оставя!Кажи нещо повече ако може разбира се
10.09.05
15:35
Ами зависи какви са ти целите. Аз миналата зима го ползвах основно за да не се омазнявам прекелно много в период на маса, пък и доста интересно и разпускащто.... другото подобно нещто което съм практикувал е power-yoga и това е супер яко и го рпепоръчвам на всеки :) Дай някакво инфо за сеге си като : цели, телесен тип, тренирвки в фитнеса и физически данни (в общи линни константните неща) - диетата , допълнителното натоврване и т.н. винаги могат да се нагодят според “константните” ;)
21год.тренирам 3 пьти в сед. понякога и 4( само кардио 30 м).Вьв фитнеса сьщо правя кардио.Тренирам от 1год.и половина.161 сьм висока,47-49кг.Ама лесно качвам,и много бьрзо.Не ям гадости,имам в предвид че много внимавам :!: Даже вило малко това което ям уж.Искам да стоя на едни кила да не качвам!!!А понякога качвам в зависимост от тренировките,та за това питам.Проблема е че не вземам нищо за вьзстановяване и вече ми е тежко,честно!И се правя на луда за тея аминокиселини :?: :twisted: А може ли да комбинирам фитнес сьс кик бокс примерно?
10.09.05
16:32
Може :) пак ти казвам че просто е випрос на цели :) Ако почнеш и кик-бокс ще трябва да убеличиш малко калориите и да намалиш другото кардио за да не претренираш. Правил съм го този номер с претренирането и не е на добре, а това което ти казжаш че вече повечко ти идва... не трябва да е така.
Не знам как на 49 кг. имаш сконност да качваш ама няма да споря понеже кочто и жена да питаш все това ще каже ;) ( това на майтап... ама има и доста истина). Ако целите са ти да сваляш/поддържаш килограми не би трябвало да имаш никакви проблеми с кик бокса.
:) качвам,качвам.Аз сега сьм 49 защото не ям :!: Ама ако почна да ям 3 кила не ми мьрдат.А каде има такова чудо в София.Претренирала сьм да то знаеш ли каква умора ме мьчи...АМА няма да спра :!: :evil:
10.09.05
18:55
По твоите думи разбирам , че ти приемаш претренрането като нещто позитивно едва ли не като израз на голяма воля , но това съвсем не е така. Опитай се да мислиш за претренрането като точно ОБРАТНОТО нещо на тренировката... нали знаеш лафа “всичко в големи дози е отрова”. А за кик бокс в София има къде ли не. едва ли не всеки стадион и всяка 3та зала в училище провеждат тренировки. Аз лично тренивах на стадион Васил Левски... не мога да изкажа компетентно менение за качеството на тренирвоката като “кик бокс” но като “кардио” си беше идеална ;)