Предложение за спортна среща

Темата е заключена.

29.08.05
23:34

Предложението ни е да организираме среща и да играем футбол. По - удачно ни се струва на стадион и можем или на Академик или на Червено знаме. Ако искате дайте предложения и да си запазим терен. Примерно след 2 седмици. Давайте предложения в тази тема и ако има навити на футболен турнир с билдери :) :)
по-здрави

29.08.05
23:42

аз навит но:
ще мога тази събота или неделя за предпочитане неделя,защото заминавам за варна да уча след 2 седмици!
обаче според мен е по оферта на Спортна софия до националния стадион!

30.08.05
00:15

:) да но аз в сряда заминавам на почивка. Ако има навити за този уикенд си направете мачлето пък и друг път ще играем. За другата неделя вече съм на линия.
по-здрави

WO

30.08.05
01:01

аз съм за...само трябва да видим колко хора са навити за едно подобно кардио...:)...и да уговаряме залозите  :wink:

30.08.05
01:03

[quote author=“wow”]аз съм за...само трябва да видим колко хора са навити за едно подобно кардио...:)...и да уговаряме залозите  :wink:

Хе, хе залагам един протеин! Ще мога след 2 седмици аз и съм навит!

30.08.05
09:56

Уест кога заминаваш? Значи засега сме 6 човека. Аз се връщам другият вторник, ако искате ме изчакайте и примерно в събота да си направим мачлето. А днес да отидем да запазим някъде.
по-здрави

30.08.05
11:50

на 8 септември!!!

30.08.05
11:50

Да оговорете се за кога да стане. За терен ще мислим допълнително. Ако се съберем повече хора, най-добре е да е на стадионче. Ако сме по-малко ще импровизираме някъде около платените игрища до “Армията”. Там не е скъпо.

30.08.05
12:11

Олеееее, зьа съм, утре съм в София ма докога незнам, обаче може и след републикаското да си цъкнем мач. ! Пу съм на вратата! :)  :lol:

30.08.05
12:17

Ок имаме си значи два вратаря: Марто и Ти.  :) дам и след републиканското става.
по-здрави

30.08.05
12:18

навит съм! А марто ще го дразня от другата врата с поза - коремно бедрена, хахаха :)  :lol:
Ще е купон, кхи кхи

WO

30.08.05
15:57

малиии , с такива исполини на вратите ние, дето вкарваме, откъде ще промушим топката бе ..???? :D   :lol:

30.08.05
19:29

Споко - каквито са големи и тежки.....Ние по припкавите и малогабаритни ще ги разнищим. Едно е да ловиш дъмбела, друго летяща с 50-60 км/ч топка с въздух :)

Припкавите срещу пипкавите :)
Искам да съм на вратата, да ги видя тея герои :)

30.08.05
19:59

Аз съм тренирал 2 години футбол от 10 до 12 годишен :) така, че имам неква тапия и ще ви видя. Въпреки, че тогава бях 55кг, а сега съм 105 :)
Аз ще се мъча за халфче
по-здрави

30.08.05
22:24

Футбол никога не съм тренирал, ама не можете да ме стигнете на бягане...

30.08.05
23:37

Аз съм навит за баскет умея го ама футбол не съм много добър на него

31.08.05
00:45

на баскет тебе трябва 3ма да те спираме и още 3ма чадари да ти правят!!! :lol:  :lol:  :lol:

31.08.05
00:47

[quote author=“WESTA”]на баскет тебе трябва 3ма да те спираме и още 3ма чадари да ти правят!!! :lol:  :lol:  :lol:

E не съм чак толкова добър ама можем да опитаме :)

31.08.05
00:49

не ме разбра имах предвид че си като шакил онийл в телосложение само на ръст изоставаш!!! :D

31.08.05
00:53

[quote author=“WESTA”]не ме разбра имах предвид че си като шакил онийл в телосложение само на ръст изоставаш!!! :D

Бе незнаех Джорджо да е 160 кг! :shock:  За последно чух че Шак бил горе-долу толкова, но понеже отслабнал...

31.08.05
02:19

[quote author=“YODA”][quote author=“WESTA”]не ме разбра имах предвид че си като шакил онийл в телосложение само на ръст изоставаш!!! :D

Бе незнаех Джорджо да е 160 кг! :shock:  За последно чух че Шак бил горе-долу толкова, но понеже отслабнал...

На ръст на го догаждам де вярно е  :D :D

Аве шак е със сигурност над 2 метра, мисля, че 212. Доста по - висок е от Джорджо :) Макар и Джорджо да не е дребен.
Момчета, само знайте, че изберете ли събота за мач, вероятно ме елиминирате на 100%. В почти никоя събота не мога; обикновено може и да мога в неделя...
По-здрави!

31.08.05
13:53

[quote author=“D3BEP”]Аве шак е със сигурност над 2 метра, мисля, че 212. Доста по - висок е от Джорджо :) Макар и Джорджо да не е дребен.
Момчета, само знайте, че изберете ли събота за мач, вероятно ме елиминирате на 100%. В почти никоя събота не мога; обикновено може и да мога в неделя...
По-здрави!

Мене при мач ме елиминирате само баскет-а умея горе долу :D

WO

31.08.05
14:40

аре направо да се разберем за тая неделя - спортна среща, после разбор на по бира...видът спорт за мене няма значение - само казвате, подготвям екипировката, взимам си чантата със спортна злоба и се почваме....

31.08.05
16:00

и аз съм навит за тази неделя!
другата съм във варна ако искате там!!! :lol:  :lol:  :lol:

31.08.05
20:53

Ми ако се съберем поне по 5 човека в тобор и аз се навивам за тази Неделя. Кажете само къде Ви се ходи да поцъкаме и към колко часа

Пускайте тема.

06.09.05
18:29

Има ли навити за тази събота за мач? Ако има казвайте къде да играем, аз ви предлагам Червено знаме или Академик, може и в някой резервен вариянт в някоя голяма градинка с врати. Та ако има навити тази неделя да направим мача.

06.09.05
18:32

[quote author=“D3BEP”]Аве шак е със сигурност над 2 метра, мисля, че 212. Доста по - висок е от Джорджо :) Макар и Джорджо да не е дребен.
По-здрави!

Шак е 216 ;) ~156 кила. 56 номер кецове.

Не мога да участвам в петък, събота, неделя и сряда със сигурност....
Мога в понеделник и четвъртък...
Ако не искате тогава - значи срещата последната седмица ни е била последната докато съм в София... :(
по-здрави!

06.09.05
19:21

Аз искам тогава и ако другите искат да си направим среща тези дни. Само кажи кога.
по-здрави

Четвъртък, понеделник... Когато кажете.

06.09.05
19:29

ОК на по бира? Пускай тема.

06.09.05
23:54

[quote author=“Emil_mlo”]ОК на по бира? Пускай тема.

Абе емо къде се губиш бе как мина почивката

06.09.05
23:56

хаха стига с тия спортни срещи бе юнаци... и защо ги наричате спортни като те са спиртни? ;) шегувам се, забавлявайте се :)

31.01.06
18:59

В  крайна сметка играхте ли  ?
djgorgio-ASTOR ако искаш може баскетче аз сам тренирал 4-5 години !!ама просто не си представам аз с мойто години които са малко  и мойто килца как ще те спрааа - ще трябва да викам некви хора от публиката ( 4-5 бройки) а пак за футболче нещо не се вписвам в общия плак - просто повече ще ми тича да сам човека с вода!! пак и най много ме премажат на игрището //// а Врочем ако не сте играли елате в НСА  , на официалното игрище - Както сте и сипер здравеняци няма кой да ви спрее  :twisted:

31.01.06
19:15

само след почерпката да не стане Taka

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1