03.10.12
22:07
Някой знае как мога да дозирам б12 с Б9 или б12 с течно амино .Ще го бия инжекционно , 91 кг 198 см. съм .
04.10.12
08:38
Витамин B + амино искаш заедно да инжектираш или питаш само за B?
Искам да инжектирам Б12 и да си взема течно амино да пия или вместо аминото Б9 (фолиева киселина ) ако намеря за инжектиране ако ли не на хапове .
04.10.12
16:31
Не мисля, че ти трябва специална дозировка. Витамините са съвсем отделни от аминото и не трябва да те бъркат, както и B12 и B9.
Инжектирай си B12 според дозата, която ти е необходима, а аминото и/или фолиевата киселина си ги пий орално, отново в дози, които прецениш, че са добре за теб.
Дозировката и продължителността ги определят доктора въз основа на кръвната картина. Но все пак:)дозировката зависи от активността ти, имам в предвид да прибягваш до най-голямата ампула 1000 само ако имаш над 3 часа спорт в денонощието. 250мкг е съвсем културно. Оптималния ефект идва от комбинацията му с фолиева киселина, Бкомплекс и вит.Ц.
И не се унасяй твърде дълго с цикала , да не се уциклиш накрая.
Ами говорих с доктора ми той каза че поне 3 пъти в седмицата б12 и аминто да пия преди и след тренировка каза задължително с фолиева киселина имало ампула комбинирана с б12 ама не намерих та сега ще съм само на това и мисля б12 пред ден да го бия 1 месец и после малко почивка от от добавки поне седмица до и после ще мислим :)
Някой може ли да ми каже колко време мога да се боцкам вече боднах 20 ампули през ден починах 10 дена и днеска почнах нова кутийка , има ли опасност от предозиране и до колко мога да бия ?
Над 3К гами на седмица не ти трябват.
В особени големи дози Б12 става лееееко токсичен.
Като почнеш да пикаеш чвервено, го спираш незабавано:)