Какво ми е ?

28.10.12
03:37

Така здравейте казвам се Дани на 19 години съм от Димитровград
Ще започна с това че съм левичар незнам какво значение има за моят проблем.
Така при движение на лява рака повдигане в страни (като упражнение с дъмбели за средно рамо )
усещам много голямо напрежение на мускулите на рамото ужасно трудно ми е да я държа вдигната в страни
това много ме тревожи и нали искам първо да се допитам до вас
Също когато я вдигна под мускула усещам някакви щракания понякога болка
когато вдигна 2 те раце в страни в огледалото гръдния ми кош от леко се мести в ляво където е проблема (подчертавам само гръдния кош)
лявото рамо има по-ограничени движения от дясното рамо
така от вдигнато положение в страни на лявата рака да я вдигна още  нагоре ми е мноооого ! трудно
всичко това взех да го осещам преди около месец и половина незнам от кога го имам не знам  (казвам от кога го осещам).
Усеща се при доста от тренировките дори се притеснявам вече да тренирам за да не го направя по зле ..

Много ме тревожи защото искам да се занимавам не само със тренировки а и със спорт (няма да казвам какъв за да не кажи някой тоя са праи на такъв )  и тези движения са ми нужни .
Ако някой знае какво може да ми е. някакво лечение или каквото и да е може да пишете.

За незабавна връска и повече въпроси СКАЙП : mnogo_me_kefish_m

Темата беше редактирана от Dani Pumata на 28.10.12 03:47.

Приятел, тук не е медицински форум и няма как някои да ти предпише лечение или да ти даде качествена диагноза. Отиваш на лекар и там нека ти видят какво ти е.

28.10.12
11:14

Вземи си направление от личния и отиди на ортопед. Не се занимавай с форуми и експерименти... спри с тренировките и обърни адекватно внимание на проблема си.. на 19 години си!

24.11.12
23:06

И аз съм левичар, може да си изкривил нещо ако в училище като си писал си се кривил много, или от неправилен седеж.За най-сигурно отиди на лекар.

СК

25.11.12
00:50

липса на шнур

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1