рамена

MA

29.08.05
18:06

Искам да попитам за човек като мен със два,три месеца разпокъсан стаж по колко серии максимум да правя за рамо.Сега правя по 12 серии разделени в 3 или 4 упражнения,както ми дойде.Да ги намяля ли на 9-10 серии или така е добре шото може и да претренирам.

29.08.05
18:20

така правиш по 3 упражнения с по 3 работни серии правиш и по една загряваща серия от всяко упражнение!
според мен е най-добре да правиш раменни преси с дъмбели или щанга
разтваряне на дъмбели в страни за средно рамо и
разтваряне за задно рамо!
успех

MA

29.08.05
22:21

мерси батка,ще пробвам така както препоръчваш надявам се да има резултат.

29.08.05
22:30

[quote author=“machkamnared”]Искам да попитам за човек като мен със два,три месеца разпокъсан стаж по колко серии максимум да правя за рамо.Сега правя по 12 серии разделени в 3 или 4 упражнения,както ми дойде.Да ги намяля ли на 9-10 серии или така е добре шото може и да претренирам.

Намали много ясно то аз правя по 12 ти с некъв разпокъсан стаж 12 серии ми правиш поправи си програмата

MA

30.08.05
15:25

ами ще намаля,шото сигурно претренирам ся както правя по 12

30.08.05
17:08

За твоя Така наречен разпокъсан стаж и това ти е много.Ще си създадеш проблеми.Раменната става е много уязвима и ще страдаш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1