Creatin-PROBLEM!!!

Темата е заключена.

30.08.05
17:15

Nz kak da go piq,ve4e znam po princip 4e sled zarejda6tata doza se pie po 5 gr. na den,a kato po4ivam po2.5 gr.
Dnes otidoh da si vzema i v shopa mi kazaha 4e se pie samo zarejda6ta doza,posle se po4iva i sled tova ako iskam pak zarejda6ta sled okolo 3 sedmici,koeto mi se struva pylna typotiq.moql kajete kakyv cikyl trqbva da napravq s CREATIN,kato 6te vzimam i geiner!!!

Трети съвет:Избягвай да пишеш на латиница.
Четвърти съвет: Намери две минути за запознаване с правилата на настоящия форум.
Първа констатация:Вече си официално предупреден един път.
Благодаря за вниманието ivan.shishmanov

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 15:13.

30.08.05
17:25

Един съвет - отиди и пребий продавача!
Втори съвет - потърси в този отдел, има стотици мнения за креатин, както и съм писал по колко, кога и как да се пие!
Аре!

MI

30.08.05
18:49

офф-топик
пребий го наистина , даже яко го натупай

чети форума момче , има поне 40 теми вече за креатина, прочети ги!
по-здрави :wink:

30.08.05
19:03

Ами те хората ти го казаха вече аз само бих допълнил,че е най-добре да видиш този,който ти дава съветите как изглежда и дали ти харесва неговата фигура щото и из залите е  пълно  с хора експерти :twisted: .Просто разбери,че не може примерно човек с 35 ръка да ти дава акъл как да направиш 50 нали?? Успех с креатина!! 8)

30.08.05
19:08

защо да не може?
не е задължително инструктура да ти е химичен изрод!
най-големитеспециалисти нямат нищо общо с култористичния вид!

SP

30.08.05
20:54

Малко ще изляза извън темата и съвелявам за което но:
Абе хора как да видя всичките мнения за креатин примерно както казвате на тоя пич дето пита тука :oops: Извинявам се пак...

31.08.05
12:54

Аз лично предпочитам човеки като ми кажи нещо лично да го е изпитал на гърба си особенно ако се отнася за диети и други неща като например.......

02.09.05
00:05

За справка един от най-големите бг трениьори Венци Чанев от Варна не изглежда културистично,но е велик специалист...

04.09.05
20:30

Едно отклонение да направя аз ....
Вземах си креатин на Юнивърсъл 200г .... стан го пия 10на дни и от него взеха да ми избиват пъпки по лицето.
Някой да имал такива проблеми .... или си внушавам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1