29.05.08
13:41
имате ли мнение за animal M-stak.На 23 години съм със тренировъчен опит около 7 години.
30.05.08
03:41
Анимал М-Стак е доказала се във времето добавка, проблемът при нея е,че трябва задължително да се комбинира с нещо друго, тя е универсална, така,че общо взето се комбинира с всичко, най-вече трябва да увеличиш приева на протеини. За парите, които струва на БГ пазара има по-ефективни добавки
30.05.08
05:09
От личен опит мога да заявя ако искаш да опиташ неко по-различно от протеин и креатинови матрици, Анимал М-Стак е добър суплемент. Лошото е,че почва да се усеща някъде към края на цикъла и е добре да изпиеш 2-3кутии като задължително не трябва да икономисваш от протеин, просто основната му функция и правилното разграждане на хранителните вещества и засилване на протеиновия синтез. Но както са споменали от SILABG за тези пари има далеч по-ефективни продукти на пазара
Аз днес тъкмо привърших М-стака, комбинирах го с Анимал Пъмп+Анимал Нитро+разбира се протеин. Ефекта който аз лично видях от всичко това е, кажи речи 15% увеличение на кг на почти всички упражнения. Обаче нещо не ми понася добре на стомаха, нз защо, но вече го свърших. Другото което аз не направих е яко ядене ама яко, така ще видиш целия потенциал на добавката ;)
Я кажете какво е това по-добро нещо за същите парички, че нещо ми стана интересни?
30.05.08
20:07
И на мене ми стана интересно, силабг и лауренс предложете по един стак примерно за трениращ от 7 години и на 24 години, без ограничение пари и марки(включително и марки, които не се предлагат в БГ),демек наи-добрия такъв според вас, които наистина работи и при супер диета може да извлечеш максимума от него и да останеш доволен ???
Мнението беше редактирано от bobi_benetton на 30.05.08 20:19.
31.05.08
03:03
Значи за нас,казвам пак ,че това е наше мнение, най-бруталния стак е комбинация от AnabolicX и EST Nutrition.
Ще предложа няколко варианта
1. 12 седмичен цикъл - MassFX + Hyperdrol 2. MassFX по 6 на ден за 40 дни, след което се прави пауза от 20 дни, и от отново се пие по 6 за 20 дни. Има един друг вариант, първите 15 дни по 4, след което 35 дни по 6 и пак почиваш 20 дни и повтаряш. Hyperdrol 2 се пие през всичките 12 седимици по 4 на ден
2. 10 седмичен цикъл - 3-AD + MassFX. 4 капуслиа 3-AD за 45 дни и 6 капсули MassFX за 40 дни, след което се прави PCT с продукта на AnabolicX Adavced PCT по 3 на ден за 30 дни. Има вариант също вместо Advanced PCT да се взема комбинация он NovedexXT Gaspari и TEst Drive на EST
Има варианти и за комбинации с продуктите на EST, които можете да намерите на нашия сайт.
И едно друго уточнение. MassFX може да се взима по 4 капсули на ден, 6 е за лица над 90кг, със сериозен стаж в залата, които са използвали някога медикаменти. 3-AD може също по 6, но само лица над 90, но винаги се почва от 4 на ден и постепенно увеличаваш.
NICK K. /уточнение/
МНЕНИЕТО ИЗРАЗЕНО ПО-ГОРЕ Е БАЗИРАНО НА ИНФОРМАЦИЯ ДОСТЪПНА ЗА ВСЕКИ В НЕТА. НИЕ СМЕ ВНОСИТЕЛИ НА ПРОДУКТИТЕ НА EST И ANABOLIC Xtreme И ТОВА ДЪРЖИМ ДА СЕ ИМА ПРЕДВИД ПРИ РАЗГЛЕЖДАНЕ НА НАШИТЕ МНЕНИЯ.
*** КРАЙНО СМЕ ПРОТИВ ЛОШИЯТ ВКУС, КОЙТО ОСТАВА ”СКРИТАТА РЕКЛАМА”, КАКВАТО ПРАКТИКА ИМАТ ДРУГИ ВНОСИТЕЛИ И ЗАТОВА НАСТОЯЩЕТО УТОЧНЕНИЕ БЕШЕ НАПРАВЕНО ***
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 31.05.08 07:48.
31.05.08
06:47
Единственото, което мога да добавя към тези перфектни стакове е евентуална комбинация от 3-AD с Хемадрол или Метил Е.
31.05.08
08:43
Силабг, мерси за професионания и изчерпателен отговор, но с мнението на лауренс на се задоволявам, аз смятам че той е от малцината хора в тоя форум който могат да изкажат компетентно мнение по този въпрос.За това ще те помоля да дадеш отговор като на силабг и съм сигорен, че имаш стак, който не е свързан с анаболикХ и ЕСТ.
31.05.08
10:21
Придържам се твърдо към мнението си,което съм казал и одобрявам предложените от СИЛАБГ стакове. В допълнение ще кажа,че евентуално има по-силни (комбинация он Superdrol и Phera-Plex), но при тях страничните ефекти ще са доста силно изразени, а и те спадат в категорията стероидите. Циклите, които са предложени от СИЛАБГ съчетават максимални резултати без странични ефекти. А именно това е целта на хранителните добавки.
Ако това не ти е достатъчно мога да добавя още един продукт, но той също ще бъде спрян от производство в края на юни - Bold 200 на Iforce Nutrition, така,че няма смисъл. Писал съм и по една тема за хардкро добавки също съм предложил стакове, разтърси се. Пак казвам, това което съм написал твърдо го подкрепям
31.05.08
12:01
мерси много за отговорите....
Продуктите на Anabolic Extreme мисля че са прохормони, което ги прави малко по хард добавки, да не казвам и че ги доближава малко повече до стероидите. Аз не твърдя че съм особено компетентен по този въпрос но употребата на прохормони си остава спорна според мен.
31.05.08
13:15
Единственият прохормонен продукт от Анаболик Х е 3-AD. Той е толкова мек и същевременно ефективен. На сайта ни СИЛАБГ има много хубава и подробна информация за продуктите на български език и изчерпателна. Така ще добиеш пълна представа за съставките и как действат. Утре очаквайте и презентация на 3-AD.
31.05.08
17:34
Аз сега свърших стероиден цикъл от който качих около 6-7 кг , сега започвам м-стак + ALR Jungle Warfare какво ще кажете за комбиннацията протейна няма да го спирам на прах приемам около 60 грама на ден отделно с храната около 140 мисля че ще задържа килограмите , а дори и ще кача още ;)
31.05.08
18:13
Няма логика да използваш Jungle Warfare, съдържа стероидна съставка, още повече ще ти потисне тестостерона след стероиден цикъл. Когато си си правил цикъла не си ли имал в предвид какво да употребяваш след това. След цикловата терапия е много по-важна от самия цикъл.
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 31.05.08 18:13.
03.06.08
22:34
казано от silabg.com на 31.05.08, 18:13:
Няма логика да използваш Jungle Warfare, съдържа стероидна съставка, още повече ще ти потисне тестостерона след стероиден цикъл. Когато си си правил цикъла не си ли имал в предвид какво да употребяваш след това. След цикловата терапия е много по-важна от самия цикъл.
Набих си 3 пергнила 1 от 5000 и 2 от 1500 отделно пия трибестан по 1000мг 3 пъти на ден = 3000мг , коя е стероидната съставка в хранителна добавка нещо ме обърка ? може да има прохормони, но стероидни съставки едва ли...
04.06.08
03:44
Пичага, погледни на етикета на Jungle и виж съставкавата 17a-Methyl-5a-Dehydro-Etiocholan-4,6-Dien-3-One-17-Ol, това е стероид, много близък до популярния designer steroid Phera-Plex/Madol,който ще бъде забранен от 28 юни,неслучайно в САЩ има кампания срещу АЛРИ, защото е трябвало да се съдържа ароматазен инхибитор според описанието на продукта. А и относно въпроса ти дали е прохормон, явно не си запознат, че да взимаш прохормон след стероиден цикъл е все едно да продължиш със стероидите. Пак ще ти потисне теста.
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 04.06.08 04:19.
04.06.08
12:45
silabg.com , мерси за съвета , в такъв случай ще почина до края на юни и без това съм взел 1 доза от това Jungle , хвалиха ми го много едвали след стероидите ще го усетя ама нека да има ... , сега ще си продължа с М-стака , витамини , трибестана този на now foods 1000mg , креатинчето , амино и протеина апък към може да го оставя то Jungle за края на август като правя пак система да го включа към нея ;)
братлета казваите моля ви 3 ден сам на анимал м стак и имам проблем с либидото да го спирам ли,иначе е уникален продукт,моля ви някой да ми даде мнение
Има хора на които така им влияе,докато го пиеш ще ти е проблем.Спирай го направо и ми го пращай,на мен никоя от съставките не ми прави проблем :) .