28.11.12
00:57
В този живот поставям строг ред,баланс,остановени реални приоритети,полезни дейности.
Всяка зададена рутина,протича строго индивидуално в посочен ред ,с цел следваща прогресия.Избягвам безполезни дейности и вредни навици.Реални цели.
Цел 1: Промяна в режима “сън” / 9 ч. сън на нощ,започва от 23 ч. до 8 ч. /
Неуспех при промяна ,чрез избягване на “сън” през първата нощ ,с цел по ранно лягане на втората,поради слабост да остана буден ,рез светлата част на новия ден,в който трябва да се легне по-рано.
Ще опитам да спя по-малко от нужните 9 ч. “сън” ,като се събудя в желаното време за ставане,задържа се през целия ден без “сън” и употреба на стимуланти,надявайки се да заспя доста по-рано от обичайното,поради ефект от недоспиване.
Фундамент в НОВ ЖИВОТ е режима “сън”,да протича през тъмната част от денонощието,за да остава само светлата част ,за рутина и дейности в живота,т.к до сега късното “сънуване” носи проблеми в режима на хранене,неудобен за програмиране на рутина и дейности ,поради неоставащо време и недостиг на мотивация поради силна пасивност явно остатъчна от многото “сън”,ясно съм открил,че имам нужда да ставам при изгрев.
28.11.12
08:07
Средната продължителност на едно твое избрано на случаен принцип изречение, въведено посредством пряката физическа употреба на устройството клавиетура, е правопропорционално на броя думи, отличаващи се с глаголни форми и термини, присъщи на научния текст, който в конкретния случай не се конструира като краен резултат от усилието за високообразован с наклонности за претенциозност писмен език.
ПРЕВОД: Много думи, малко информация, още по-малко полза, никаква адекватност.
28.11.12
13:45
Според мен Цицата е депутат, решил да живее здравословно.