Дневникът на Филип Янев

Темата е заключена.
Прескочи до:

23.11.12
21:44

Е, тук си прав - това е най-добрия стимул, пък и май всеки, който се е захванал здраво с тренировки не се отказва и се мотивира от това, а и от желанието да постигнеш повече и да се надграждаш като постижения и възможности.

24.11.12
00:06

Как е маниаци..? Как само искам милата ни родина да не беше това, което е в момента... Където се загледаш бедност. Как да не ти се къса сърцето, като виждаш КАК милия дядо всеки ден идва да взема внучето си от училище. Едвам върви... Със стари окъсани дрехи... Носи му закуска..  В този студ... Къде ли са родителите, че се налага този мил старец така да се  тормози.. На работа от сутрин, до вечер може би..? По лошото е, че това е реалността във повечето български семейства. А това всичкото е в големия град... Каква ли е картинката в провинцията... За моя кратък живот ми е страшно неприятно да гледам всичко това! Искрено желая моето поколение, включително и аз,  да направи нужното за тази промяна. Няма да позволя моите родители да тънат в бедност и да преживяват старините си по този начин! Аз лично няма да оставам без гражданско мнение и ще искам косвена промяна в скъпото ни отечество. Знам, че няма да е лесно, но вярвам, че ще бъде факт!
    За да заживеем добре ни трябва да се промени обществото и като следствие от тази промяна, цялостна реформа във цялата Държавна система, бюрокрация, администрация..... За сега не виждам как ще стане като всеки ден, всеки час, всяка минута съм свидетел на безхаберие, на желание за прескачане на правилата, респективно- закона. Не спазване на най- простички неща като шофиране с колан и светлини,  плащане на сметки и данъци. Или доста по- срещания в моето ежедневие ‘въпрос’- “Как да измамя учителя да ме пусне по- рано от час..?”, “Как да дойда без униформа на училище..?”. Каква ползва имаш от това?
    По тази тема мога много да говоря..., но ще спра до тук.  Ще бъда щастлив, ако поне един човек се замисли над това и промени мисленето си!

Ден 15, Петък, 23 ноември 2012 година, не тренировъчен ден
Храна: Закуска- Овесени ядки, банан, мляко
      Обяд-  пица, бутерка със шунка
      Вечеря- Салата, морков, чушка, кюфтета, баница, торта
Течности: около 3.5л вода
Сън: 9:30 часа

Искам да поздравя всички Александър, Александра, Александрина. Имам близки хора празнуват днес. Желая им всичко най- хубаво! Нека това да е поздрав за тях..!
http://youtu.be/2ClGGNQZaI0

Мнението беше редактирано от Филип Янев на 24.11.12 00:07.

24.11.12
21:50

Как сте..? Днес се навършват 21 години, от както Фреди Меркюри ни напусна. Прекалено малък съм за да говоря много за него, но знам какъв талант е бил! И в днешни дни музиката му не е забравена, а и скоро няма да се забрави!

Продължение на личната история:
    След като края на лечението с кортикостероидите и останалите медикаменти не почувствах подобрение. Не знам колко от вас знаят как въздействат кортикосрероидите върху тялото..? На мен малко след лечението ми изясниха как тези хапченца са ми скъсили живота.. буквално! Желанието ми да ходя на лекар до този момент беше никакво, от този момент нататък аз казах, че на лекар да ме лекува няма да ходя!
    След седмица казах, че не мога повече без залата. Ако ще мра, то няма да е на улицата! Колкото да ми е трудно да тренирам,ще тренирам!
      Влязох в залата и за 3 тренировки кашлицата ми намаля до поносимо...  Не знам, аз ли си го внушавам, ама не тренирането ме разболя....?! :D За седмица вече се бях изчистил. Отново се радвах на живота, на стълбите/защото през този месец и половина аз не можех да кача 3 етажа.../, на тичането.. Започнах да възвръщам старите постижения, апетита се възстанови- респективно килограмите. НО......
      Обикновен работен ден. Поляна над пътя за Добрич над Аксаково. Подушва се дим, птиците кръжат притеснено.. пожар! Бях изпратен да видя какво и къде става. Малък горски пожар- 2х10 метра.  Пробвах да потуша каквото мога и да подготвя информация за пожарникарите /вятър, пътеки, лесно запалими храсти.../. Координирах полицията и горския като бягах пред патрулката около километър на спринт със вече пълни дробове със дим /много не мило от тяхна страна да не ме качат/. Дойде и пожарната, обясних как стоят нещата и започнахме всички да гасим. Тук ще отворя вчерашната тема за състоянието на милата ни родина. Горския разполагаше само с една мотика и нищо друго, а все пак той стопанисва тази гора... Пожарната кола бе собственост на ‘Летище Варна’. Тя бе спукана и течеше доста. Нямаха маркучи над 15 метра. Гасеше се с течност в радиус от 15 от пожарната, другите още толкова се гасяха с тупалки. Единият бе спукан и нямаше особено налягане. Ръчната на пожарната кола не работеше, спряха я с 2 триъгълника/не знам как се казват/. Момчетата бяха с окъсани униформи. За какви условия на работа говорим само...  Проблем ми се яви, че съм по шорти и гуменки и опърлих космите на краката. По- лошото бе, че аз не разполагах с противогаз. Стоял съм 40 минути в гъст дим. Първия час след като се прибрах в лагера бях добре. Като дойде време да се прибираме просто ми се умираше... Следващия ден кашлям кръв и т.н. Отново белия ми дроб бе зле.
    Но НЕ съжалявам за това което направих. Трябва повече доброволци да се включват акции насочени към обществената ползва. НЕ всеки ден да се търси личната облага и наградата от това какво ще вършим. Бяха ми взети данни от личната карта и след това взети показанията ми/като единствен цивилен свидетел/. След края на разследването ми бе съобщено, че пожара е от непредпазливост....

Ден 16, Събота, 24 ноември 2012 година, не тренировъчен ден
    Деня ми не се разви по плановете ми и от към храна бе много злее...!
Храна: Закуска- буквално 2 вилици торта
    Обяд- ————————————————-
    Вечеря- Салата, кюфтета, риба тон, някаква друга риба, хляб
Течности: около 2л вода
Сън: 9 часа

И накрая искам да поздравя всички с една песен на Queen.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tVKTcWp_W9k

24.11.12
22:22

Наистина ще е добре да има повече хора готови да се включат като доброволци като теб. То тая година, ако си слушал и в София, покрай пожарите на Витоша се беше събрала малко група доброволци, които се постараха да направят много по въпроса за горския пожар. Ако повече хора се бяха включили може би щеше да има по-малки загуби на гора. А и това би било помощ за хората от пожарната и службите, които отговарят за гасенето на пожарите.

24.11.12
22:31

казано от gazena gadinka на 24.11.12, 22:22:

Наистина ще е добре да има повече хора готови да се включат като доброволци като теб. То тая година, ако си слушал и в София, покрай пожарите на Витоша се беше събрала малко група доброволци, които се постараха да направят много по въпроса за горския пожар. Ако повече хора се бяха включили може би щеше да има по-малки загуби на гора. А и това би било помощ за хората от пожарната и службите, които отговарят за гасенето на пожарите.

Тук излиза един проблем. Че никой не иска да отговаря и за теб докато си на терен... Случая във Витоша раздуха този въпрос. Докато те пуснат да гасиш първо ти четат лекция и т.н. Всичко е правилно и обяснимо, но това е ценно време. Свидетел бях как за 5 минути при лек вятър огъня върви с главоломна скорост.... Трябва да се помисли на национално ниво как да бъдат обучени доброволци и как по време на бедствие/защото това реално е бедствие/ да бъдат мобилизирани. Тук някой ще каже: ‘Е то има такива обучени доброволци.’ А аз ще кажа: ‘Е къде са когато ти потрябват..?!’ Едно време армията е била полезна в такива ситуации. А сега..-  никаква армия.. Това е дълъг и сложен въпрос.., но е време да бъде дискутиран сериозно от Държавните власти и най- накрая да се направи нещо!

24.11.12
22:36

Така си е. Никой не е обучен как да реагира при такива екстремни условия. Би било добре в училищата да включат някакви такива обучения, та поне ние учениците все още да бъдем обучени и така да се процедира за да бъдат колкото може повече хора да знаят как се действа и при възможност и желание да се включват. Защото така като не знаеш какво да правиш дори и да искаш да отидеш от теб няма толкова полза.

24.11.12
22:47

казано от gazena gadinka на 24.11.12, 22:36:

Така си е. Никой не е обучен как да реагира при такива екстремни условия. Би било добре в училищата да включат някакви такива обучения, та поне ние учениците все още да бъдем обучени и така да се процедира за да бъдат колкото може повече хора да знаят как се действа и при възможност и желание да се включват. Защото така като не знаеш какво да правиш дори и да искаш да отидеш от теб няма толкова полза.

‘Гражданска защита’ съвместно със Министерство на отбраната имаха една такава идея да се въведе военна подготовка във училище. Материала да е свързан с такива ситуации. А иначе аз като малък съм преминал три обучения на ГЗ в бункери и скривалища за справяне със терористични атаки, военни нападения, работа с противогаз/сгобяване, разглобяване и използване/, изтичане на различни газове в атмосферата/все пак живеем до девненските заводи/ и различни отровни субстанции и екстремни ситуации. Но как ще вкараш някое 11 годишно лапе и да му говориш за терористи и как да спаси себе си и останалите...?! Има лека грешка в замисъла...!

24.11.12
22:55

Е, точно на тая възраст не е много логично да се обясняват такива екстремни ситуации. Това по-скоро е ориентирано към нас по-големите дето вече сме се поосъзнали. Все пак има разлика в акъла от 11 годишните до нас дето сме по 16-17, 18   години. Долу-горе вече на нашата възраст вече си по-осъзнат и знаеш или поне долу-горе разбираш за какво става дума. За тероризъм чак вече не знам, ама поне пожари, обгазявания както казваш и подобни ситуации вече е важно

25.11.12
13:42

казано от Филип Янев на 24.11.12, 21:50:

Желанието ми да ходя на лекар до този момент беше никакво, от този момент нататък аз казах, че на лекар да ме лекува няма да ходя!
    ...Тук ще отворя вчерашната тема за състоянието на милата ни родина. Горския разполагаше само с една мотика и нищо друго, а все пак той стопанисва тази гора... Пожарната кола бе собственост на ‘Летище Варна’. Тя бе спукана и течеше доста. Нямаха маркучи над 15 метра. ...Стоял съм 40 минути в гъст дим. Първия час след като се прибрах в лагера бях добре. Като дойде време да се прибираме просто ми се умираше... Следващия ден кашлям кръв и т.н. Отново белия ми дроб бе зле.
    Но НЕ съжалявам за това което направих. Трябва повече доброволци да се включват акции насочени към обществената ползва. ...След края на разследването ми бе съобщено, че пожара е от непредпазливост....

Момче,не искам да те разочаровам и да задълбавам към политиката и прочее. Обаче тая страна много трудно ще се оправи. Защото се мъчите да впрягате каруцата пред коня. Нещата не вървят защото в цялата държава цари едно беззаконие и пълен хаос, безхаберие и безнаказаност за вероятно умишлени злосторни действия като тези пожари например. Наскоро цяло едно семейство беше живо изгорено в Несебър или Поморие при умишлено предизвикан пожар на дървена къща.
Ние нямаме третата власт,просто я няма. Да,нямаме съдебна система. Нормално функционираща. Това ни го казаха много западни посланици и политици. И това положение на нещата не е от последните 4 години. Това е от 20 години насам,през което време на власт се изредиха на практика всички български партии. Е,никой не оправи нещата. Очевидно някой не желае това да стане или някой няма интерес от това да имаме силна съдебна система и ред и закон в тая държава. Е докато има беззаконие и ненаказуемост, тая страна няма се оправи и не може да се оправи. В основата на всяка държава стои нейната Темида. Нашата я няма никаква. Държава без ефективно правосъдие,това е като самолет оставен на автопилот. В края на краищата той рано или късно ще се разбие и пасажерите му ще загинат.

А за белите дробове не трябва да бягаш от лекарите,а просто трябва да искаш от тях да поставят точната диагноза. А не да правят опити на сляпо с различни силно действащи лекарства и което от тях проработи. Има някои заболявания като бронхиална астма (от което почина световно известният кардиохирург професор Кристиан Барнард,извършил на 3 декември 1967 г. първата в света трансплантация на човешко сърце). Има и някои заболявания като муковисцидоза. Заинтерсувай се и прочети в нета. Мисля че пулмолозите бяха лекарите,които се занимават с изследвания и лечение на белите дробове.

Мнението беше редактирано от Миро на 25.11.12 14:07.

25.11.12
23:11

Днес е голям ден от историята на F1. Фетел спечели титлата след много трудно състезание и не пряк двубой с Фернандо Алонсо. Фелипе Маса, моят фаворит завърши на 7 място с 122 точки.

Какво мислите точно преди да направите тежка серия..?  Аз обикновено си припомням всички трудни часове прекарани в залата, за това каквото искам да постигна и за човека заради когото живея. Всичко това ме кара да дам всичко от себе си и да преодолея болката.
    Сутринта бях малко по ангажименти и след това си направих една разходка. Целия след обед прекарах пред компютъра. Сетих се за една емблематична игра- Counter Strike. Играх я докато не се смажа..:D
Ден 17, Неделя, 25 ноември 2012 година, не тренировъчен ден
Храна: Закуска——————-
  Обяд- Домашни сиренки, 2 шоколада
  Вечеря- Салата от нарязана зелка, бобена салата със лютеница, кюфтета с топено сирене, и вратни паржоли
Течности: около 3л вода
Сън: 9 часа

Голям фен съм на Hause-а. Обикновено като вляза в залата и се пуска един диск със скандалните сетове...
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VrlohcjuDa4

26.11.12
19:01

Преди тежка серия ли - гледам главно да се надъхам като се сещам как предишни пътища съм си подобрявал максовете и обикновено това помага :)
Все пак си е важно да си уверен, че можеш да се справиш със съответната щанга и натоварване.

26.11.12
23:53

Как е ...? Днес тренировките не се развиха отново по план, но мисля, че наваксах. Целта ми бе във физическото да загрея с километър бърз крос, да направя 7- 8 серии набирания с широк хват, 4- 5 хоризонтални набирания и толкова с тесен подхват. Но.... реализирах друго..

Лична история:
    След болестта ми/която не се разбра каква е/, аз бях свалил 10 килограма и тотално изгубил силата си. След като влязох отново в залата се чувствах много зле. Не физически, а психически. Като се сещах за най- добрия ми период преди болестта ми ставаше тъжно.... Работех с 50% от предишните килограми...., чувствах се зле..! Казах, че не мога да се гледам така и реших да почна период с хранителни добавки- чернодробни аминокиселини. Схемата, по която ги пиех бе 5 преди и 5 след тренировка. Това продължи 2- 3 седмици. Увеличих храната, тренирах на 120%, спях по 10- 11 часа. За месец и малко започна да се чувства разликата. Върнах си силата, върнах килограмите, върнах и почти всички постижения. В момента съм минал предишните си мерки при ръцете и гърба. Гърдите ми правят страшен проблем... Още работя с 85% от старите си постижения, а за масата да не говорим.....
    Надявам се с малко променя в тренировките и много мотивация и желание да постигна целта си.

Ден 18, Понеделник, 26 ноември 2012 година, тренировъчен ден
Храна: Закуска- Сиренки, мляко
  Обяд- Паржоли, 3 банана, хляб
  Вечеря- Яйца със сирене и пипер, домати, хляб, някакво месо/не разбрах какво/, банан, кекс, форми, вафли
Течности: около 3л вода, 200мл домашно червено вино ‘Малбек’

Тренировка: гърди и прасец
1. *Лицеви опори с широк хват на юмруци с крака на високо- 20- 35
2. *Бутане на дъмбели- 15- 30(имам само 7кг)
3. *Флайс- 15- 30

Трите упражнения се изпълняват в супер серия. Между 2-ро и 3-то има 10 секунди почивка. Сериите бяха 5.

4. Повдигане на пръсти на 1 крак с тежест 14кг- 4 серии по 15- 26
5. Повдигане на пръсти с 2 крака с тежест 20кг- 3 серии по 20 -30 повторения

Болката в прасците ме кара да се чувствам ...- http://youtu.be/1mjlM_RnsVE

27.11.12
23:06

Здравейте..! Остават 4 дни до края на ‘no shave november’. Много ми е трудно...... Ама ще устискам! Има ли привърженици на тази идея тука..., със сигурност ме разбират..!

Мускулната треска от снощната късна тренировка я има, но... не съм доволен!

Ден 19, Вторник, 27 ноември 2012 година, нетренировъчен ден
Храна: Закуска- банан, ябъла, мляко, вафли, домашен кекс
  Обяд- Пържола, 2 сиренки от училишната лафка, пица
  Вечеря- Мусака, снежанка салата, шопска салата, кюфтета, 4 филийки пълнозърнест хляб/много гаден е..../, фурми, вафли
  Сън: 10 часа

Една много емблематична песен и с много спомени... http://www.youtube.com/watch?v=jP0Ne9aW7UI

28.11.12
19:46

Как успяваш да спиш толкова много ? :)

казано от OldSchooler на 28.11.12, 19:46:

Как успяваш да спиш толкова много ? :)

Все още е втора смяна ;d

28.11.12
22:10

Опитвам се да поспивам повече докато сме втора смяна, защото като дойде първа .... 6 часа най- много ...! :)

29.11.12
00:06

Как ее..?

От скоро скуката в училище ни удари на рационализъм- освен да поспиваме в часовете..., открихме че със чиновете и столовите може да се тренира. Утре по- подробно ще говоря за това. Сега оставям на вас да помислите вие, ако сте ученици по какъв начин бихте направили една серия със стола си. Ако сте на работа- какво бихте направили с монитора в обедната почивка... А ако сте без работа...- е крайно време е да се хванете да бачкате нещо..! И така ще се радвам да споделите по какъв начин бихте използвали предметите около вас.
    И още нещо. Абе нещо коремче почвам да пускам ... Аре да ме подкрепите, че зимата може да си ползволим малко мазничко по корема..! Все пак целта ми е да качвам маса!

Ден 20, Сряда, 28 ноември 2012 година, тренировъчен ден
Храна: Закуска- Мляко, вафли, баница, банан
  Обяд- Сандвич, 2 кекса, сиренка, пица
  Вечеря- Чушки със заливка от яйце/не знам как се казва това чудо, ама беше скандалното/, риба тон, салата домати със сирене, люти чушки, 5 филийки пълнозърнест хлаб, мусака

Тренировка: ръце /много бърза тренировка в къщи/
1. 21- 4 серии
2. Концентрично сгъване- 2 серии- 12
3. Чуково сгъване- 2 серии по 15

4. Кофички на пейка с тежест +7 кг- 3 серии по 12
5. Разгъване над глава- 2 серии по 12
6. Кик бек- 2 серии по 10 /последно повторение задържане 6-7 секунди в горна позиция, много изцежда!/
7. Лицеви с тесен хват- 2 по 15 повторения

Към края на тренировката лакътните стави взеха много да се обаждат....

И за накрая нещо по- бунтарско... :D http://vbox7.com/play:8df64c6c5a

29.11.12
22:52

открихме че със чиновете и столовите може да се тренира

особено между два чина какви кофички могат да се правят :)

29.11.12
23:48

Здравейте..:) Във вчерашния вестник прочетох за кола мистериозно паднала във Варненския канал. Момче на 20 години е починало. Версията, по която полицията работи е самоубийство. Днес една учителка ни пита.. ’ Разбрахте ли какво е станало с едно момче в 12 клас от нашето училище..?  В колата паднала във Варненския канал е било момчето. В момента е в тежко състояние в болница.’ Искрено се надявам да се оправи...!

Вчера ви споменах за не стандартното приложение на училищните столове и маса. Във профила ми може да намерите как училищната маса се превръща в bench press. Идея ми е да направим видео как ние тренираме с цел мотивация на учениците да тренират в близкия училищен двор.

Ден 21, Четвъртък, 29 ноември 2012 година, тренировъчен ден
Храна: Закуска- Мляко, овесени ядки
  Обяд- 2 пици
  Вечеря- Салата от домати, паниран черен дроб, 5 филийки хлаб, еклер

Тренировка: рамене
1. Раменна преса с дъмбели- 2 серии по 15 повторения

2. Раменна преса с дъмбели- *
3. Разтваряне на дъмбели втрани- *
4. Повдигане на ръце напред с дъмбели- *

*- супер серия- 5 серии по 13 повторения всяко
    Любима песен.... http://www.youtube.com/watch?v=bAsA00-5KoI

Мнението беше редактирано от Филип Янев на 29.11.12 23:50.

30.11.12
20:22

казано от Филип Янев на 29.11.12, 23:48:

Здравейте..:) Във вчерашния вестник прочетох за кола мистериозно паднала във Варненския канал. Момче на 20 години е починало. Версията, по която полицията работи е самоубийство. Днес една учителка ни пита.. ’ Разбрахте ли какво е станало с едно момче в 12 клас от нашето училище..?  В колата паднала във Варненския канал е било момчето.

За втори инцидент с 20-годишен във Варна ли става въпрос? Защото съобщиха за един,който паднал с колата и се удавил. Обаче не във варненския канал,а паднал от втора буна в морето. И показаха как вадят с кран колата,а той е намерен удавен на задната седалка.

За този случай, за който говори Филип, знам че момчето се е скарало с приятелката си и се е самоубило(не знам колко истина има в това..)

01.12.12
17:34

Нищо чудно да е вярно,незнам на какво точно се дължи,но личното ми наблюдение е че хората стават все по-слаби и по-слаби психически.

01.12.12
17:51

казано от balabanov на 01.12.12, 17:34:

Нищо чудно да е вярно,незнам на какво точно се дължи,но личното ми наблюдение е че хората стават все по-слаби и по-слаби психически.

Това наистина е вярно, депресията вече не е екзотично заболяване, а се среща масово... Може са се дължи и на новите методи на възпитание на децата където липсват шамарите от време на време...

Това наистина е вярно, депресията вече не е екзотично заболяване, а се среща масово... Може са се дължи и на новите методи на възпитание на децата където липсват шамарите от време на време...

Напълно съм съгласна! Родителите вече не си поглеждат децата накъде отиват. Потресена съм от навиците и държанието на връстниците си. А за случая... просто нямам думи :|

01.12.12
22:12

Здравейте..! Днес на 1 декември отбелязваме деня на борба срещу ‘синдромът на придобитата имунна недостатъчност’. Годишно умират над 2,1 милиона души. Медикаментите за забавяне на процеса са скъпи и трудно достъпни в някои страни. Сексът с презерватив е най- добрата превенция.

Тази година 1 декември за мен е голям ден. :D Приятелите ми знаят за какво говоря..! Вече съм споменавал за no shave november. Бях заприличал в лице на клошар.... След като минах през бръснача станах нов човек...! Всичко това в кръга на шегата, но наистина момчета на моите години рядко се случва да имат брада, а аз имах доста стабилна брада... и ми беше супер странно....

Вчера по време на ФВС-то реших да направя една тренировка за гръб на лостовете. Започнах със широк хват. Първа серия- 12, втора- 8, трета- 5, а за четвъртата не ми остана сила и се убедих колко съм се изнежил с този скрипец... Смятам отново да вкарам кофичките и набиранията в тренировките ми. Особено след като тази сутрин се събудих с мускулна треска на гърба и ръцете!

Ден 22, Събота, 1 декември 2012 година, не тренировъчен ден

Храна: Закуска- филийки с хайвер
  Обяд- супа/не знам каква беше и бях на гости и тъпо щеше да питам кво е тва.?!/ пържоли, хляб, ‘селски картофи’, пържоли, пица, гювече
  Вечеря- Салата от домати, картофи, пържоли, фъстъци, вафли
Сън: 11 часа

Ето нещо от един емблематичен филм, от който много може да се научи..! А dubstep-а просто ме кефи.. http://www.youtube.com/watch?v=4Wpj43Ta36U

02.12.12
00:01

Ех тези крака и дупе..... Във всеки фитнес има по едно такова момиче.... Жалко, че съм толкова малък....(dull) http://www.youtube.com/watch?v=A-EZEcZagIM

03.12.12
00:20

Как сте....? Не знам в другите градове как е времето, но тук във Варна от 3 часа вали, а последния час доооста стабилно. Не ми се мисли утре ква кал ще е...
    Продължавам с тренировките у дома. Утре няма да ми остане време да отида на фитнес. Тази вечер ще направя няколко серии лицеви, а утре ще се пробвам на училищната успоредка.

Тренировъчни ръкавици..? Вашето мнение..?  Дали това е необходимост или глезотия..?

Ден 23, Неделя, 2 декември 2012 година, тренировъчен ден

Храна: Закуска- Хамбургер и кафе
  Обяд- 2 рогчета, 3 принцеси
  Вечеря- Руло ‘Стефани’, кюфтета, хляб, фъстъци, вафли
Течности: около 3,5л вода
Сън: 8 часа

Тренировка гърди:
1. Лицеви опори на юмруци с много широк хват- 2х 30
2. Лицеви опори на юмруци с много широк хват с тежест +15 кг 3х 35

Мнението беше редактирано от Филип Янев на 03.12.12 00:22.

Тренировъчни ръкавици..? Вашето мнение..?  Дали това е необходимост или глезотия..?

Според мен са необходимост.. едва ли е глезотия да предпазваш ръцете си от мазоли и рани :)

06.12.12
12:18

казано от Филип Янев на 02.12.12, 00:01:

Ех тези крака и дупе..... Във всеки фитнес има по едно такова момиче.... Жалко, че съм толкова малък....(dull) http://www.youtube.com/watch?v=A-EZEcZagIM

За тези мацки не ти трябват годинки,а солидна банкова сметка.

06.12.12
13:51

казано от Филип Янев на 02.12.12, 00:01:

Ако си я видиш на живо, ще осъзнаеш, че има по-голяма брада и мустаци от твоите най-вероятно.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1