Как е най-подходящо да се приема фет бърнър при вечерна тренировка?

26.11.12
15:58

Взех си окси и прочетох, че се взима 1 таблетка сутрин и 1 преди тренировка. Но тъй като тренировките са ми вечер към 8, искам да попитам дали няма да ми се отрази на съня по някакъв начин. Моля някой, който е приемал оксито да каже как действа. По принцип не съм чувствителна към кофеин, но все пак реших да се консултирам.

Темата беше редактирана от lin sr на 26.11.12 15:59.

Много хора могат да ти кажат как им действа OxyElite Pro, но това изобщо не е гаранция, че твоят организъм ще реагира по същия начин. Да, може да се отрази на съня ти, особено при толкова късен прием. От друга страна високата ти толерантност към кофеин може да се окаже достатъчна, за да спиш спокойно, особено ако лягаш достатъчно късно. Най-правилният подход е пробата - опитай за 1-2 тренировки и ако има проблем, тогава ще търсиш други варианти (т.е. по-ранен прием на втората доза).

BD

26.11.12
20:05

...

Мнението беше редактирано от Bestial Devastation на 11.12.12 21:46.

27.11.12
11:44

От утре ще видим, мисля да почна с 1 касула сутрин и 1 в късния следобед. Изпих 1 от любопитство и май ще почна с 1 дневно.

Мнението беше редактирано от lin sr на 27.11.12 17:46.

29.11.12
12:52

Ми първия път леко се развълнувах, ама май кафетата същия ден бяха повече. Вчера изпих 2 капсули и 2 кафета, заспах си без проблеми. Даже сутринта ми се спеше още. Ще си пия по 2 капсули. Иначе за ефект, май имаше. Не беше нещо драстично, но изкарах продължителна тренировка по тае бо  без особени проблеми. Трябва да видя при тичане дали ще дава повече енергия.

Мнението беше редактирано от lin sr на 30.11.12 13:47.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1