Online покупки

29.11.12
19:36

Здравейте колеги. Извинявам се, че се наложи да пиша тук, но се нуждая от определена информация, която не намирам. Въпросът е там, че искам да поръчам някои неща онлайн с доставка до дома, но от български сайт, понеже нямам време да се занимавам с митници и т.н. Нуждая се от сайт за хранителни добавки с добро качество и коректна доставка (цените не са от значение, наблягам на качеството). Искам да поръчам неща като whey protein concentrate instant, beta alanine, L glutamine, bcaa, arginine aakg, maltodextrin. Просто искам да науча за някой коректен сайт, понеже досега не съм поръчвал онлайн.
Съвет към потребителите, които искат да ми помогнат: понеже незнам дали е позволено да се постват и коментират сайтове, моля те да ми бъдат изпратени на лично съобщение с малко обяснение от ваша страна. Ще бъда много благодарен, ако някой е заинтересован да ми помогне. :)

29.11.12
19:42

Опитай от този сайт ;)

Добре дошъл си в магазина на BB-Team. :)

29.11.12
20:11

Как не съм разбрал, че има магазин. Много благодаря за помощта колеги, ще проверя за продуктите, които търся.

Само да питам за още нещо. Доставките до всички части на страната ли се доставят, и през уикендите ли, и наистина ли при поръчка по-голяма от 60лв доставката е безплатна?

Мнението беше редактирано от Дядо на 29.11.12 20:18.

Да, доставките са до всяка точка в България. През уикендите се доставя само в събота и то само в определени населени места. И да, при обща сума над 60лв. доставката е безплатна.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1