27.11.12
23:12
Здравейте ! :) Бих искал да попитам трябва ли да приемам протеин на една и съща марка,тъй като до сега приемах 100% Gold Whey и сега мисля да си взема 100% Pure Whey? Ще има ли някакъв отрицателен ефект или няма разлика?
Благодаря предварително :).
27.11.12
23:22
Аз дори се старая да разнообразявам, най-малкото вкуса.
27.11.12
23:26
Благодаря за бързите отговори :).
От Пюрето въобще не съм доволен имам 1 кутия и мога да кажа, че няма да го повторя - само пърдя по цял ден от него и от към възстановяване е доста зле... При мен е така, а за другите незнам, но съм пил доста от марките и мога да си споделя.
29.11.12
20:02
и аз пърдя
като луд от това PURE . :)
Мнението беше редактирано от SprateXtream на 29.11.12 20:02.
Аз пък нямах никакъв проблем с Пюрчето :) Положително настроен съм към него, страхотен вкус (шоколад)!! И аз мисля, че няма от какво да се притесняваш, разнообразявай и виж кое най ти допада. :)
01.12.12
00:48
Я помисли малко като се храниш все от един салам ли вземаш? Или от един хляб да не би да се получи някаква нежелана реакция? А като идеш в аптеката и си вземеш витамин Ц, гледаш ли го да е на една фирма или това няма значение? А с тоалетната хартия как си? Само Милде или си позволяваш да разнообразяваш? То бива въпроси, ама понякога си е чисто оливане.