Как да сваля корема?

31.08.05
13:04

Кажете по какъв начин мога да сваля килца от корема?Упражнения, диети, всичко.НВД ли е най-доброто или има нещо специфично за корема?

31.08.05
13:34

нвд кардио и най накрая коремни преси!!!

31.08.05
13:41

[quote author=“WESTA”]нвд кардио и най накрая коремни преси!!!

А с кардиото няма ли да сваля маса и от ръцете гърба.... и т.н.

31.08.05
13:42

а бе момче що не земеш да почетеш за какво става въпрос!
:evil: сваляш от всякъде не можеш да свалиш само от корема!!!

31.08.05
13:52

Е по-спокойно де!Не се нервирай!Знам че свалям от всякъде.Аз точно затова го пуснах тука за да видя дали има специфични упражнения.А иначе на мен ми е целта да сваля мазнини от корема а не мускулна маса от ръцете и гърба (ама то това май е ясно)!

31.08.05
13:53

[quote author=“MishoAZ”]Кажете по какъв начин мога да сваля килца от корема?Упражнения, диети, всичко.НВД ли е най-доброто или има нещо специфично за корема?

За стягане на корема повечко упражнения, а за да покажеш пресата трябва да изчистиш. Последното се постига с нисковъглехидратна диета и аеробика. Като сваляш килограми сваляш навсякъде, но по-добре малко по-малък и релефен, отколкото голям, мазен и безформен. За по-бързо сваляне на килограми можеш да пробваш почивка между сериите 60 най-много 90 сек. Естествено и работните ти тежести могат да паднат малко в такъв случай. Успех!

31.08.05
16:43

MishoAZ, ти си катил! Искаш да сваляш само мазно, а? Ами то всеки иска, ама то така не може. Идеално е ,ако качваш 75%мускули+25%мазнини и после сваляш 75%мазнини+25%мускули. Това зависи от генетиката ти, от диетата, от суплементите. Така че се примерявай и почвай диетата и кардиото без да те мьрзи!

31.08.05
21:09

Само да не се обиждаме!

31.08.05
21:23

[quote author=“MishoAZ”]Само да не се обиждаме!

С диетата и кардиото ти е ясно ще правиш обаче и силови тренировки за да намалиш ефекта от “няма ли да сваля мускулна маса” неизбежно е да не свалиш малко и мускули но със силовата тренировка + високобелтъчинно хранене ще ги запазиш в максимална степен

17.09.05
20:52

бе и аз имам малко мазно по корема и искам да сваля правя кардио тренировки но мн ми трябва някой да ми каже кога/по колко да правя
ако може някой да даде някаква програма за корема примерно 3х100 5 пъти в седмицата нещо от сорта плс

17.09.05
20:57

За корема прави това:

1.коремни преси  3х20
2.повдигане на краката от лег  3х20

А за кардио тренировките ги прави три пъти в седмицата :3х40минути. :wink:

18.09.05
00:11

А ако беше си напрвилл труда да прочетеш другите 1000 теми с същия въпрос и съответно същите отговори можеше хората да не се ядосват!
Всеки 2ри пуска такава тема!

18.09.05
20:59

а тея коремните всеки ден ли да ги правя :)

QK

18.09.05
22:16

пич мога да ти дам следния съвет,за сваляне само в коремната област,ма е доста трудно за постигане.Да речен намали въглехидратите и мазнините за деня,и почни да правиш коремни преси,ама много,колкото можеш.Първия месец прави по по-малко докато свикнат мускулите на напрежението и тогава почни да вдигаш с всяка серия повторенията.Да ти кажа стигах до 8 х 100 повторения и последната ми беше 200 повторения.Ефект има и то доста голям ако правиш по 500 на ден гаранция за месец коренно ще се промениш.При мен за месец по 400 на ден + елементарна диетка резултата беше 7 см. от талията надолу.Ама говоря за 40 сек. почивка между сериите.Та да правиш толкова коремни трябва да си им свикнал доста.Колкото можеш и с кратки почивки.Гаранция за успех пробвай! и който казва че от коремни не се сваля,абе пробвах и се убедих че е точно обратното,е разбира се заздравяват коремната стена много яко,но и се сваля ако има и някаква диетка покрай тях :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1