T-1,2,3.what the fuck it's that?

Темата е заключена.
PR

11.06.04
01:41

пичове знаете ли нещо за този вид хормони и можете ли да ми кажете нещо по подробно за тях.

11.06.04
11:52

Л-Т3( Л-трийодтиронин )-естетвен хормон на щитовидната жлеза.
Л-Т4(Л-трийодтироксин )
Предполагам,че се интересуваш за приложението им в бодибидинга.Има препарати,синтетични хормони на щитовидната жлеза(Цитомел ),които се използват за топене на мазнини.Стимулира метаболизма,а от там обмяната на белтъци и въглехидрати.Достигат се фантастично ниски проценти телесни мазнини,дори без сериозна диета.Чудесно нещо,но опасно-ако предозираш ,си обречен цял живот да си на него,понеже спира собсвенито ти прозиводсто на този хормон.Имам много инфо за него,понеже наскоро се инересувах доста сериозно,ако има нещо-питай :)

11.06.04
13:06

Ето тук : http://thyroid.about.com/cs/drugdatabase/f/ има доста инфо за хормоналните препарати свързани с щитовидната жлеза!

12.06.04
18:17

croc obqsni mi za T3 v obshti linii (ceni, dozi, efekt itn) ili ako mojesh mi dai nqkude informacia iz internet da pro4eta.
mersi

13.06.04
00:26

eto az kakvo shte ti kaja za t3 i ala bala…osven che moje za cql jivot da si na nego ..shte stopish ne samo maznini no i golemi kolichestva muskoli ako ne zimash drug vid steroid ...smisal ? nikakyf ..q si karai na clen ili fat burneri

14.06.04
12:17

В един стар брой на “ОЛИМП “,в момента не се сещам кой  точно,има прекрасна изчерпателна  статия по въпроса.Обаче е дългичко и не ми се набира .Единсвеното,за което се сещам е да го сканирам ,а ако някой иска ще му пратя текста на е-майл .

17.06.04
22:41

Pravi sa - s T3 ne biva da si igraesh, zashtoto mnogo losho moje da stane, a efekta mu e postijim i s drugi preparati. Kakto moje bi znaesh i kakto veche be spomenato vunshnoto vkarvane na kakuvto i da bilo hormon v po-golemi kolichestva vodi do namalqvane i dori spirane na sobstveno proizvodstvo t.e. ako oburkash dozite na T3 ot izchisten za nula vreme shte stanesh 150-200kg:)))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1