08.05.11
23:26
Здравейте колеги искам да попитам дали някой знае по колко се пие Йохембето ,че на опаковката пише от 1-3 таблетки дневно ,а някъде бях чел че най -добър резултат се получава при 15мг дневно тоест 6 таблетки таа какво ще кажете вие по 6 таблетки или по 3 таблетки и как да разделя приема ?
09.05.11
17:47
е то по тая сметка аз тряя даже 16мг да приемам ще пробвам 2 пъти по 3 преди сутришната тренировка и преди следобедната :)
Така и не успях да го почувствам осезателно, накрая пих 10 капсули наведнъж и пак нищо, все едно съм метнал едно кафе. Повече никога не бих си взел, поне не и на Примафорс.
При някои от 2.5мг им подскача сърцето, при други - нищо, но определено си действа.
09.05.11
21:33
А дали има значение че пия и бърнер REDuction в него няма Йохембе.Та дали мога да взема бърнера и 3 таб йохембе заедно сутрин преди първата тренировка и после пак 3 преди втората?
Виж състава дали няма прекалено много енергетици. Мисля че няма да има проблем, до колкото съм чел йохимбина може да се приема с почти всичко. По принцип разпределения прием мисля е по-ефективен- ти точно това си се насочил да правиш, а също и когато е на гладно тогава дори съм го “усещал” като загряване в тазовата област.
Екстракта и според мен загрява кожата около тренираните мускули, докато хидрохлорида по не се усеща.
oxy elite pro е баннат за цяла европа заради сътавката йохибин, има регистрирани смъртни случаи
28.05.11
10:54
Е й? :D това че хора със сърдечни проблеми може би или някакво такова заболяване са пили и не са преценили че може да им стане нещо не значи че сега и ние не трябва да го пием ,то и ефедрина е забранен ама пак се използва :)
казано от val4o на 27.05.11, 20:58:
oxy elite pro е баннат за цяла европа заради сътавката йохиМбин, има регистрирани смъртни случаи
Я пак ?
гърчове, отказ на бъбреци и смърт са регистрирани в американското хеи, FDA (Food and Drug Administration), всеки избира кво да приема, но когато има забрана за цялото ес (oxyelite pro) и регистрирани смъртни случаи е повече от смелост да го пиеш.
http://www.personalhealthzone.com/yohimbe.html
с липо6, 6 пъти кардио по 45мин и нвд за седмица свалям 2,5-3кг за 7 дена, в неделя ям голяма пица и сладолед връщам 1, 1,5кг и така за месец 7кг, повече от това не мога да искам, не усещам никакво греене или туптене, така че не виждам кво повече ще ми даде окси елит-а
само се чудя дали да почна по 2 пъти кардио дневко, че искам плочки по-бързо :)
Мнението беше редактирано от CoolAsIce на 28.05.11 22:08.
29.05.11
08:44
казано от val4o на 28.05.11, 22:02:
гърчове, отказ на бъбреци и смърт са регистрирани в американското хеи, FDA (Food and Drug Administration), всеки избира кво да приема, но когато има забрана за цялото ес (oxyelite pro) и регистрирани смъртни случаи е повече от смелост да го пиеш.
http://www.personalhealthzone.com/yohimbe.htmlс липо6, 6 пъти кардио по 45мин и нвд за седмица свалям 2,5-3кг за 7 дена, в неделя ям голяма пица и сладолед връщам 1, 1,5кг и така за месец 7кг, повече от това не мога да искам, не усещам никакво греене или туптене, така че не виждам кво повече ще ми даде окси елит-а
само се чудя дали да почна по 2 пъти кардио дневко, че искам плочки по-бързо :)
А мармота продължава ли да завива шоколади или е минал Липо 6? Аз и Валдис трябва да сме дали фира вече няколко пъти, а Емзо предполагам вече пише от рая :D Ако приемем, че цитираното от теб, някога, някъде се е случило, то тези хора не са били здрави /в медицинския смисъл на думата/ или са приемали егати дозите ;) След като си прочел поста ми и си стигнал до тук, а сега прочети колко е съдържанието в Окси-то.
май се изказах по-силно от колкото исках или развивам първите признаци на хипохондрия :D не знам, мен ме предупредиха фитнес инструктор и вносител на добавки, така че предпочитам да остана настрани от съставки с неясни странични ефекти. :) свалял съм по 2кг на седмица само с нвд и тичане, така че и с липо6 и без, не виждам огромна разлика, като се има в предвид, че здравословното отслабване е 4кг на месец, а съм свалял 7-8 без хапчета, кво повече да искам? :)
п.с хапче за плочки бих взел :D
Мнението беше редактирано от CoolAsIce на 29.05.11 13:40.
Здравейте темата е малко старичка, но искам да получа съвет започнах прием на Йохимбин капсули по 2.5 мг в тренировъчен ден го взимам 1 сутрин 1ч след първото ядене и една таблетка 1ч. преди тренировка. Първия ден малко бях като на друсан, но вече нямам странични ефекти с изключение на недостиг на въздух принципно имам големи дробове, но при приема нещо не ми стига кислорода не ме разбирайте погрешно не се задушавам просто усещам че дробовете ми могат повече, но немога да използвам капацитета им. от 2 години насам бягам редовно сега в студените дни минах на кростренажора, но кардиото и аеробните движения са налице + силови тренировки. Преди месец дори спрях и цигарите, а при бягането не усещах стягане кащлици заради тях и тн следователно би трябвало дори да имам повече кислород след спирането. Какво бих могъл да взимам като добавка Знам че жен шена при засилен прием помага доста. Преди години съм пробвал и с бутерол ама пък покачването на телесната температура толкова и тремора на ръцете нещо не ме кефят като бонус :) Вие какво бихте препоръчали също така мислех да го комбинирам с Синефрин не за въздух за по добър ефект. Л карнитина мога да го пия като водичка не ми действа в никакъв случай пробвал съм течен и на капсули нито енергия нито някаква промяна в какъвто и да е аспект кофеина от кафетата не бих казал че ми влиае особенно освен ако не е под формата на Jack3d или Jack black или hot bloodама там е друга бира вече. Готов съм да чуя мнения всякакви
26.02.14
18:24
Здравейте ! Съжалявам ,че изравям толкова стара тема ,но за да не пускам нова ще пиша тук....
Днес си купих yohembine интересува ме как да го приемам със кофеин на таблетки.И по специално ще започна с прием от 2.5 мг и ще увеличавам ,но като започна да вдигам МГ-мите на горе да разделя ли приема примерно 2.5 мг сутрин 2.5мг на обяд и 2.5 мг преди тренировка или на куп да ги пия?И в не тренировъчни как да процедирам с него ?
Мерси предварително на отзовалите се!
Аз като го пих първия път го пих първо 4-5 дни само по 1 таблетка, после по 2 пак за 4-5 дни и накрая увеличих на 3. Първи прием 2 после още една с отстояние 5-6 часа. Иначе познавам хора, които са пили и по 6-7 на ден/аз също отделни пъти съм пробвал/, така че ще си видиш толеранса. Другото което е че аз не ядях по време на прима- тоест абсолютно на гладно е било. Имаше и една подробност да избягваш мисля млечни/сирена и прочие, непосредствено преди/след приема, че нещо си пречеха.
Мнението беше редактирано от Бойко на 26.02.14 18:40.
26.02.14
22:43
Ок значи ще разделя приема му сутрин и преди тренировка примерно :)
А аз често вечер ям cottage chease трябва да го спра сега ли ?
Не- просто гледай да не ядеш такива неща след и преди приема да кажем по 2 часа и си чук.
28.02.14
11:44
Избягвай и храните увеличаващи рязко инсулина, защото те блокират ефекта на йохимбина. Най-добрият прием е на гладно с източник на кофеин поради синергизма на двете съставки.
28.02.14
12:48
Дам аз заедно със него приемам по 1 гр тирозин + 200мкг кофеин + 4гр CLA ... още малко ми остана до хубаво изразена коремна преса надявам се да помогнат :) храната е на ниво за 3 седмици 3,5кг на долу и добавките ги включих преди 2 дена :)
04.03.14
10:26
Много добър стак си си направил - не много скъп, но ефикасен. Само не го приемай много дълго време, защото ще ти изпържи нервната система. В момента тирозина ти позволява да “усещаш” стака по-дълго време, но повече от месец - месец и половина не е препоръчително.
04.03.14
21:30
казано от Pavel Petrov на 04.03.14, 10:26:
Много добър стак си си направил - не много скъп, но ефикасен. Само не го приемай много дълго време, защото ще ти изпържи нервната система. В момента тирозина ти позволява да “усещаш” стака по-дълго време, но повече от месец - месец и половина не е препоръчително.
Ок :) сега вкарах и 5 капсули на ден Omega 3 на NOW не тази Ultra а обикновената.След около 40 дни ще напиша за краен резултат.Не знам само до колко гр мога да вдигна тирозина сега съм 1 гр преди тренировка със йохембина и кофеина а CLA-то е пак на НОУ и пия 5 таблетки на ден /3 таблетки е 2,4 гр/ пия 2 сутринта и 3 вечерта със Омегата?
06.03.14
15:42
Тирозина си е добре за момента, евентуално към края на курса може да качиш с още 500-1000 мг.
Относно КЛА може да пиеш и само по 3 софтгела на ден, тъй като КЛА работи чрез натрупване.
06.03.14
21:32
казано от Pavel Petrov на 06.03.14, 15:42:
Тирозина си е добре за момента, евентуално към края на курса може да качиш с още 500-1000 мг.
Относно КЛА може да пиеш и само по 3 софтгела на ден, тъй като КЛА работи чрез натрупване.
Мерси това за КЛА-то не го знаех... :)