31.08.05
16:28
Искам да ви питам сигурно ли е че Трибестан-а покачва теглото и см-трите на ръката само за 1 месец??? :shock:
[quote author=“YORK”]Искам да ви питам сигурно ли е че Трибестан-а покачва теглото и см-трите на ръката само за 1 месец??? :shock:
Ами разтежа зависи от много фактори стажа ти достигнатите рамери например аз ако го пия няма да има нещо значително но ти ако имаш да кажем 1-2 стаж при теб ще е по добре
Доказано е че трибестана повдига нивото на тестостерона до 30 % и то естествена секреция (демек натурално)
А аз искам да попитам Трибестана покачва кое ниво на тестостерона - на свободния или свьрзания тестостерон, защото полза има само от свободния. Щом като го продават, сигурно качва свободния. Всьщност иследването на нивото на св. тестостерон струва около 50 лв и се прави в чужбина (Германия примерно) и по нивото си можеш да прецениш необходими ли са добавки за качването му. Все пак ако някой е прочел нещо, нека да драсне 2 реда.
Свободния. То свързания се получава от свободния който така да се каже е в излишък колкото по голям е “излишъкът” свободния толкова повече нараства свързания.Обяснено най просто е това
01.09.05
00:30
Чудя се как всеки иска за 1месец да стане здрав ?!?
Не пич - трибестана сам по себе си не покачва нищо !
Той тежи - грамове
Кила тежи храната
Сън ти трябва и зврава трениравка !
Зарежи трибестани ,химии и др - заложи на тежко вдигане ,добра почивка и сън и много ядене !
Ако имаш късмет за 1 година ще минаваш за як - което пак е много относително !
03.09.05
16:07
Не съм казал нищо такова че искам да стана здрав за 1 мес. Питам само за Трибестана.Тоа дет го е написал сигурно му се превиждат некви...
[quote author=“YORK”]Искам да ви питам сигурно ли е че Трибестан-а покачва теглото и см-трите на ръката само за 1 месец??? :shock:
Какво ми се привижда бе кво си написал най от горе
03.09.05
16:32
YORK не си играй с Astor,тва на аватара е той! :twisted:
Що питаш верно глупости?За един месец ще си качиш сантиметрите на ръката!Грънци!Най лесно е така - ходиш от 2 месеца на фитнес,вече всичко знаеш и си готов за химия!Седни си на **** :twisted:
:P
06.09.05
22:54
Абе хора...кви изводи прайте бе.Човек най спокойно си пита за Трибестан, а вие му се нахвърляте.За Astor искам да кажа че не питам за мене си, да го пия, а просто от любопитство. :?