Не издръжливост отпадналост лошо стомашно състояние

29.11.12
17:04

Хора проблемите ми съвсем не са това, направо се отчайвам как може да съм толкова зле на 20г не мога да живея повече по този начин как да променя нещата.. Значи ето как реално стоят нещата, след 2 годишни тренировки с много задоволителен резултат  не знам с ква олигофрения започвам да чистия като луд не знам с къв акъл явно комплекси няма значение вече защото е факт че сега съм развалина, 2 пъти мисля се събират поне 3 месеца в които си бах майката с бърнард и какво ли не, тичане всеки ден по час минимум с някои елементарни тренировки без никва мисъл явно за хранителния режим се досещате вече предполагам абсолютно не достатъчно енергия абе не знам как не се намери някой тогава да ме спре пф сигурно съм тичал дни наред с мускулна треска и съм се кеглил. Така после следва един период неопределен точно в който нито се тренира нито се яде абе да си го призная наркотичния период беше това,общо взето от там тръгнаха проблемите след време изобщо не ми се тренираше и си карах на квото падне.
Така днес вече не си повтарям ше почна тренирам и т.н. Обаче много фактори ме смачкват снощи правих доста лицеви 120-130 + малко напояване с дъмбели. Днеска не можах да се дигна, и след всяка следваща тренировка ми става по тежко и по тежко, главоболие задължително след трен. Ако правя най обикновенните клякания на следващия ден коленете ме болят при тичане не издържам въобще,мъча се правя някои разтягания но Защо винаги ме боли всичко несе търпи,ходих на йога няколко пъти и това единствената тренировка от която се чувствам добре нали все пак идеята на тренировката е да се получи някво удухотворение.
Другия ми основен проблем е задържането на храна сигурно държа в  мен остатъците от квото съм ял последните 6-10 месеца много гадно се чувствам ине мога да ям по много ям супер малко,което трябва някакси да се регулира имам чувството че като ям месо не се освоява изобщо,сега за храната може да се говори доста но реално задържам няквки шитове  и червата си бат мамата. Чудя се дали една клизма ше ме изчисти ли има ли смисъл, тва с кафето сутрин отдавна не работи или триците нищо не излиза само ми кърви задника напоследък..
Мога да се оплаквам още поне толкова ама вече надявам се да ми влезе някой в положението. Хранителни добавки ще си взема задължително но след като започна да влизам в няква форма ,все пак тва нема да е за неска и утре а доживотно.

29.11.12
18:23

Пий вода.

30.11.12
03:18

Ама да и говоря ли нещо или направо да я изпия...

30.11.12
10:05

Това с водата поне на мен не ми изглежда като майтап, може да ти реши проблема с главоболието като за начало!

Уважавай българския език, пиши грамотно и избягвай цинизмите в този форум. Това не е молба.

Не е ясно как си тренирал, не е ясно как си се хранил и как си възстановявал. Тук гадатели няма, съответно няма как да ти се даде смислен отговор и препоръки. За стомашните нередности е най-добре да се консултираш със съответен лекар-специалист.

30.11.12
11:59

казано от megabolic x на 30.11.12, 10:05:

Това с водата поне на мен не ми изглежда като майтап, може да ти реши проблема с главоболието като за начало!

Може да му реши и проблема със запека,ама кой да слуша

01.12.12
01:27

отиди на доктор най-добре :) , оправи си храненето и на твое място бих спрял тренировките за известно време :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1