31.08.05
18:35
Начи ... искам да запитам какво правят инжекцийте за растеж на хормона. ( не съм сигурен ли точно такива бяха - били са 50 $ една-та.)
Какво трябва да се направи като се зимат, какви са ефектите/дефектите и т.н.
Начи искам да запитам некой, който ЗНАЕ, а не да е чувал митове и легенди. Да драсне по въпроса ... може ли да доведат до не мн. приятен край и т.н.
Мерси мн. алл.
Първо май мястото на темата не е тук.Второ за ХР е писано и в други теми,където мн ясно и точно е разяснено положителните и негативните страни.Трето името на препарата не е растеж на хормона,а хормон на растежа освен ако това не е някакъв нов вид,за който не съм чувал.
http://www.bb-team.org/stuff/000089.php - чети тук.
с хормона на растежа шега не бива. и ако не се готвиш за олимпия нямаш нужда от него. освен това цикълът се прави само под строг лекарски контрол. само хормона ще ти струва поне 1000лв.
До 0n3 man ArmY:
‘’Растеж на хормона’’ - това много ме радва. Все пак явно имаш предвид хормона на растежа, а с него шега не бива. Освен, че е много скьп, е и толкова вреден за цялостното ти здраве. Ето някои от вьзможните ефекти:
1.Растеж на костите на крайниците и черепа;
2.Силно окосмяване;
3.Растеж на сьрце, черен дроб, далак, бьбреци и др.;
3.Диабет;
4.Високо крьвно;
5.До пьлна импотентност;
6.Отоци, вьзпаления на меки тькани, болки в ставите;
7.Дегенерация на сьрцето;
и т.н.
(извадка от ‘’М & Ф’’ - септември,2005)
Е, как е, харесаха ли ти страничните ефекти? Ако мислиш, че си заслужава, ако ще и да се готвиш за междупланетно сьстезание, го почвай!
31.08.05
19:25
Начи ... големо мерси. Не съм следил кво става шот мн. време не си бях тук.
Тва не е за мен, а за един фр. от баскетбол - леФски и той е решил да го взима.
Мерси как и да е и на 3-мата
05.09.05
00:10
ако можеш да си позволиш цикал с т’ва може да си позволиш и консултация с компетентен човек така че...
05.09.05
00:12
ако можеш да си позволиш цикал с т’ва може да си позволиш и консултация с компетентен човек така че...