Изгоден суроватъчен протеин към днешна дата.

01.12.12
21:21

Здравейте.
Ще бъда много благодарен, ако някой ми препоръча изгоден суроватъчен протеин до около 80 лв. за 2 кг.(и нещо) или 5 lbs.
Порових доста по форума (смея да твърдя) и повечето пуснати подобни теми са по-стари минимум година (ако не се лъжа), например:
Най-изгодният протеин в момента, Изгоден протеин, Най изгодния сурватъчен протеин, Кой протеин е по изгоден, Изгоден качествен протеин...и така още 20-30 резултата от Google (не ми се цитират всичките).
Оставам с впечатлението, че цената на протеина се е вдигнала значително в последно време.
Потърсих и по-разните онлайн магазини, обещаващо изглеждаха два продукта - Whey Shake на Syntrax и SYNGEX на VPX Sports на цени от около 75-6 лева за същото количество.
За мое съжаление, когато се свързвах по скайп и телефон, ми казваха, че вече не са актуални тези цени.
Моля за предложения и/или варианти.
Съгласен съм дори да отскоча до Казичене в крайна сметка за прословутото PIC Co, aко си струва към настоящия момент и предлагат приблизително сносен продукт и естествено ми го препоръчате като вариант.
Благодаря предварително за всяко едно мнение!

01.12.12
22:52

В Сила SYNTRAX Trophix 5.0 е на доста добра цена и освен това е матрица.

01.12.12
23:02

Въпреки ДДС-то, на Булка все още си остава най-изгоден!

02.12.12
11:03

В момента в Фитнес 1 има 100% Premium Whey Protein+ Шапка “Shut up & Squat” /PROMO/ 2.289 за 86лв ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1