01.12.12
20:02
Здравейте.
Преди 5 дни си поръчах протеин ФАРМА УЕЙ от силабг.
Още на същия ден бях решил че се ходи а фитнес и се бях запасил доста стабилно с храна.
Приключих работа в 18:10ч. и се запътих с желание към залата. Тренирах доста и след това приех доза
от протеина. след околу 2ч още една, и сигурно още към 6 дози. Резултата беше никъв! Мускулна треска 3 дни
останових също така че протена не вкисва .п.п. пил съм от същия протин и бях много доволен. Също така първата кутия имаше залепен картон на отвора, а тази не. Моля колеги, кажете, има ли вероятност да е фалшив и какво ще ме посаветвате да направя.
Поздави!
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 01.12.12 20:05.
При положение, че си ги внасят те и уж за произхода на добавките са точни едва ли е фалшив. Потърси проблема някъде другаде ;)
Нормално е през зимата храните да не се вкисват толкова бързо.Потърси картона под капака.
Случвало ми се е често с добавките на Universal и Primaforce блендата, която трябва да е залепнала между капака и гърлото при отваряне да остане на капака. Най-вероятно твоя случай е такъв,провери!
Относно протеина и мускулната ти треска...боя се,че даваш прекалено големи надежди на доза бързо усвоими белтъчини! На това се дължи и facepalm коментара над моя!
Относно вкисването...не мога да споделя лично впечатление, макар и да съм изгълтал 15кг+ от въпросния протеин, тъй като защо ми е да го държа разтворен ?!?
02.12.12
14:56
Здравейте.
Картон под капака няма. Споменах че съм пил и преди от същия протеин и знам как действа. Този определено не ми храни мускула и това се усеща.