Малко помощ при поръчката на добавки.

02.12.12
15:03

Здравейте, тъй като съм нов и ще ми е за първи път да си поръчвам добавки ще е супер хора с малко по-вече опит да ми помогнат.
Основата на въпроса ми идва от това, че сме в България, а тука винаги трябва да се има 1 на ум когато видиш нещо по евтино.
Та търсех си аз протеин и се бях спрял на Pure Nutrition от силабг.ком - 100 лв. , но вчера случайно попаднах на един сайт Мегазоб.ком и в него гледам Gold Standart (за който съм чувал доста по-добри отзиви) - 98 лв , а в  сила.бг е около 120 някъде .. Следователно се почнах да се съмнявам дали наистина протеините които предлагат двата различни сайта са еднакви, или този в по-евтиния е “компенсиран” по някакъв начин така да се каже?

02.12.12
15:16

Еднакви са, в единия сайт ГС е с намаление, в другия не. Пюр-а би трябвало да го намериш и за 70 някъде, така че потърси..

02.12.12
15:28

Pure на 70? Това звучи добре .. бих се жертвал от към качество при такава разлика в цените ..  само че в Мегазоб нямат протеини на тази марка, а в другите 2 сайта за добавки, които знам - вървят по 100 (+некви шекъри) ..
Ако не ти представлява трудност, би ли ми помогнал да намеря такъв на 70 лева ? :)

02.12.12
16:54

На прИмоция е горе долу толкова, но май в момента никъде няма. Не е нужно да се ‘жертваш’ от към качество, защото това не са единствените марки все пак. Погледни някой, който е с намаление... например Синтракс Уей Шейк 75-6 лв, или някой подобен.

BD

02.12.12
17:12

...

Мнението беше редактирано от Bestial Devastation на 11.12.12 21:40.

02.12.12
17:21

интересно ей сега го видях този Syntrax whey shake изглежда доста добре и отзивите са добри, но искам да те попитам понеже не съм много наясно, пише че това е концентрат, а тези на Голд Станадар и Пюрето са блендове мисля че .. та каква е разликата в действието и не са ли блендовете по-добри за качване на мускулна маса ?

Иначе мерси ще ги видя ей сега и тези на сайтек :)

02.12.12
17:31

Това, че продават някои магазини по-скъпо от други не ги прави по-качествени. Причината е търсенето от където те си определят цена която им харесва ;). Синтракс шейк според мен си остава най-добрия протеин от към показатели. Да дадеш 100лв за Пюр нутришън протеин си е грехота. Реално погледнато предвид опита ти с добавки няма да усетиш разлика в протеините за, които говорим.

02.12.12
17:45

Аз не знам и какво да очаквам от протеина като цяло при 3 пъти дневен прием .. така че може да го пробвам като за първи път.
Иначе видях пак на синтракс за 86 лева неква матрица 5.0 която съчетавала три протеинови източника. Като имаме предвид това, по удачно ли е да ползвам този продукт пред само суроватъчния шейк ? И какви са разликите в действието като цяло ?

02.12.12
18:07

Попрочети малко повече и ще си отговориш на въпросите, кое какво е, кога се пие, имаш ли изобщо нужда и т.н.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1