02.12.12
01:00
Здравейте аз съм на 14 и искам до лятото на 2013 да направя добра преса и хубав гръб бицепс, трицепс и тн.. Висок съм 1.90 и тежа 70 кила.. Това е малко за мен имам набори със супер физика дето са 10 кила над мен... Ходя на гребане (академично) от скоро с цел да направя ръцете и да разширя гръб.. Дали ми е от полза? Май не е точно за тоя раздел темата ама сори нов съм тук... И така кажете ми как да действам така че да направа мускули и преса за лятото и как да се храня дайте ми списък? До колкото знам първо трябва да напълнея и след това да го превърна в маса кажете ми как да работя при моите изродски характеристики. :D Мога да кача и снимки ако искате в сегашното ми положение
02.12.12
01:21
Определено трябва да минеш на зърнена диета, което ще рече да изяждаш всичко което зърнеш! Честно...
... с тези антропометрични данни има вероятност да счупиш при силен вятър!!!
02.12.12
11:20
Един съвет от мен махни тази цел до 2013г. и си постави нова цел да тренираш и да се храниш под режим, колкото до това да ти даваме скисък с храни, сайта е достатъчно богат на литература от тази сфера и някои те е излъгал, че като станеш шишкав под теб се крие мускулна маса!!!