29.11.12
22:02
Здравейте! Основната ми цел е да получа малко странична информация и критики, а и да си следя прогреса, който имам.
Малко за мен - аз съм момче на 17г ученик в 11-ти клас. Занимавам се сериозно със спорт от 1-2 години.Преди това тренирах различни спортове (футбол,баскетбол,гимнастика,фреерън и т.н) . От близо година и половина се занимавам с лостове.Преди да започна да тренирам си бях дебеличък..15-16 годишен бях д/г 80кг за година и половина свалих 15 кг сега си държа 65 кг. Занимавам се сериозно с лостове :) Почивам 1 път в седмицата Събота :) Ограничавам се от сладко,пържено,тестени изделия и безалкохолно :)
29.11.12
22:28
Здрасти! Надявам се да се получи интересен дневник. Добре е, че си спортуваш сериозно. Лостовете са си готино нещо. Аз обичам да ходя на лостове и да си тренирам там основно лятото. Зимата някак по не ми се получава и си ходя повече на фитнес. Не знам при теб как е :)
02.12.12
23:09
Еми замислял съм се за фитнес миналата зима ходих за 1-2 месеца но не ме влече..Ходя си в залата за гимнастика и там си правя сила зимата на лоста,успоредката и хълките :) и в седмицата 2-3 пъти на вън :)
04.12.12
23:13
Ти си решаваш кое те влече повече. За мен лостовете са си прекрасна тренировка особено през топлото време. Зимата фитнеса си ме задоволява, но когато имам възможност си ходя и на лостовете. Варианта за зала за гимнастика е готин. Ако си от София пиши, ако знаеш къде има такива зали, че аз нещо не се сещам, а ако има наистина за мен би било прекрасно като вариант :)
10.12.12
20:57
От Русе съм,но в София има една зала Гарена мисля,че се казваше :)
10.12.12
23:21
Герена :) Е за там не бях се сетил, че може да има. Аз обиколих доста спортни зали край моя квартал, ама - няма гимнастически уреди
А за Герена ще проверя за какво става въпрос. Благодаря за добрата идея.
А ти какво направи с тренировките?
13.12.12
15:39
Ми ходя си в залата по гимнастика 4 пъти седмично,и 2,3 пъти навън :) в залата ходя да си правя номера,а навън ходя с жилетка да тренирам днес имам да правя гръб,след малко ще ходя :) а ти ?
04.02.13
20:51
разбих се днес !